مزایا و معایب رادیاتور پنلی چیست؟
زود یا دیر مردم اهمیت سازگاری با محیط زیست را درک می کنند. این آگاهی بیشک منجر به استفاده بیشتر از رادیاتورهای پنلی در مکانهای مختلف میشود. رادیاتورهای پنلی گرما را به صورت تابش و همرفت توزیع میکنند. با گرمای تابشی میتوانید سقف و کف خانه خود را گرم نگه دارید، زیرا گرما از پنل تابیده میشود و اتاق خانه شما را گرم میکند. با استادکار اپلیکیشن درخواست خدمات همراه باشید .
اگر قصد دارید رادیاتور پنلی را در منزل خود نصب کنید، حتما باید مزایا و معایب رادیاتور پنلی را بشناسید. در این مقاله قصد داریم نکات مثبت و منفی را که در مورد این پنلها وجود دارند با هم دنبال کنیم. بیشک مطالعه نظرات مردم در مورد رادیاتور پنلی نیز انتخاب را برای شما آسانتر میکند.
مزایای رادیاتورهای پنلی
رادیاتورهای پنلی بسیار سریع، بیسروصدا و پاسخگو هستند. این رادیاتورها بهترین راهکار در شرایطی هستند که سقفها یا دیوارها قابل استفاده نیستند و نیاز به ساختوساز یا مقاومسازی دارند.
رادیاتورهای پنلی در سایزها و رنگهای مختلفی در بازار موجود هستند. این رادیاتورها بسیار تمیز و ضدحساسیت هستند، بنابراین میتوانند به راحتی در هر مکانی نصب شوند. یکی از بزرگترین مزایای این رادیاتورها صرفهجویی در فضا است. رادیاتورهای پنلی دارای طرحهای متنوع افقی و عمودی هستند و به شما انی امکان را میدهد که آنها را تقریبا در هر مکانی که میخواهید، قرار دهید.
بیشتر بدانید نحوه روشن کردن پکیج ایران رادیاتور
مقرون به صرفه
با جستجویی ساده در اینترنت میتوانید مشاهده کنید که قیمت رادیاتورهای پنلی در مقایسه با رادیاتورهای مشابه تا چه حد مناسب و بهصرفه است. به عنوان مثال، این رادیاتورها نسبت به رادیاتورهای آنالوگ آلومینیومی ارزانتر هستند.
رادیاتورهای پنلی از اتلاف انرژی نیز جلوگیری میکنند، چون نیاز به زمان کمتری برای گرم کردن خود و محیط اطرافشان دارند.
ظاهر جذاب
رادیاتور های پنلی دارای طرحها و رنگهای متنوعی در بازار هستند و به راحتی میتوانند با هر دکوراسیونی هماهنگ شوند. این رادیاتورها حتی میتوانند بخشی از دکوراسیون منزل شما باشند.
بیشتر بدانید طریقه نصب رادیاتور پنلی ایساتیس
شما میتوانید با کمک رنگهای جذاب و نقاشی، این رادیاتورها را به بخشی از دکور منزل خود اضافه کنید و از زیبایی ظاهری آن در کنار گرمای مطبوع لذت ببرید. همچنین، رادیاتورهای پنلی سطح صافی دارند و این امر باعث میشود که جذابیت زیادی برای کودکان نداشته باشند.
گرمای تابشی بیشتر
در رادیاتور پنلی، هر متر حدود ۲۰۰۰ کیلوکالری بر ساعت گرما تولید میکند. هر متر رادیاتور فولادی ۱۶ پره دارد که از تقسیم ۲۰۰۰ بر ۱۶ میتوان نتیجه گرفت که هر پره حدود ۱۲۵ کیلوکالری گرما تولید میکند. این عدد در رادیاتورهای پرهای معادل ۱۰۰ تا ۱۳۵ کیلوکالری بر ساعت است.
همچنین، حرارت این رادیاتورها به دلیل خواص فولاد، با سرعت بالا دریافت و به محیط ارسال میشود.
صرفهجویی در فضا
انعطافپذیری یکی از مشخصات اصلی رادیاتورهای پنلی است. بعضی از این رادیاتورها بسیار باریک هستند؛ این امر به شما این امکان را میدهد که آنها را در اتاق با هر سایز و شکلی قرار دهید. رادیاتورهای پنلی دارای مدلهای آویزی نیز هستند که میتوانند در فضای اتاق صرفهجویی کنند.
همچنین، برخی از رادیاتورهای پنلی بعد از اینکه نصب شدند، هوشمندانه براکتهای خود را پنهان میکنند. این قابلیت باعث میشود که ظاهر دستگاه زیباتر به نظر برسد.
عدم نیاز به هواگیری مداوم
رادیاتورهای پرهای نیاز مداوم به هواگیری دارند. این هواگیری باعث میشود که عمر مفید پمپها کم شود. رادیاتورهای پنلی نیاز به هواگیری مداوم ندارند و این یکی از مزیتهای این محصولات است.
هزینه نصب کمتر
طراحی رادیاتورهای پنلی به صورت یکپارچه است و به همین خاطر نصب سادهتر و به تبع آن هزینه کمتری نیز دارند. نصب رادیاتور پرهای از حساسیت بالاتری برخوردار است و در صورت کوچکترین کوتاهی در نصب این رادیاتور، شکستگی در پرهها رخ میدهد.
معایب رادیاتور پنلی
بعد از اینکه در مورد مزایای استفاده از رادیاتورهای پنلی صحبت کردیم، نوبت به معایب این محصول میرسد. آشنایی با معایب یک محصول قبل از خرید به شما کمک میکند که راحت ترتصمیم بگیرید.
قرار گرفتن در معرض فرآیندهای شیمیایی مانند زنگزدگی
فرآیند زنگزدگی حتی در هوای خالی هم رخ میدهد. این مسئله باعث میشود که رادیاتور پنلی شما به مروز زمان دچار زنگزدگی شود.
رنگ پریدگی زودرس
همان طور که میدانیم، بازسازی مجدد رنگ بسیار پرهزینه است. برای مقابله با این مشکل، حتما از رنگی باکیفیت برای محصولات فولادی استفاده کنید.
مقاومت کم در برابر فرآیندهای شیمیایی
فولاد از جمله فلزاتی است که به سادگی در معرض فرآیندهای شیمیایی قرار میگیرد. رادیاتورهای پنلی فولادی نیز از این قاعده مستثنی نیستند و این امر روی کارایی آنها تاثیر میگذارد. به همین دلیل، هنگام انتخاب رادیاتور دقت کنید که کیفیت رنگ بسیار مهمتر از خود رنگ است. رنگ رادیاتور نقش حافظتی دارد، بنابراین اگر با رعایت قوانین ساخته نشود، بیشک مشکلساز میشود.
آسیبپذیری در برابر قطرات آب
تقریبا بیشتر رادیاتورها نمیتوانند فشار ناشی از قطرات آب را تحمل کنند. کاهشدهنده فشار راهکار این مشکل است.
همچنین باید دقت کنید که در هنگام حمل و نقل این رادیاتورها اصول مربوطه را رعایت کنید.
عدم تماس سطوح داخلی رادیاتور با اکسیژن
رادیاتور پنل فولادی نمیتواند بیش از دو هفته بدون خنککننده باشد.
توجه کنید که رادیاتورهای پنلی نمیتوانند در سیستم گرمایش مرکزی نصب شوند. این رادیاتورها مناسب سیستم های مستقل هستند.
خلاصه کلام
رادیاتورهای پنلی مانند تمامی دستگاههای مصرفی دارای مزایا و معایبی هستند. آگاهی از مزایا و معایب رادیاتورهای پنلی موجب میشود که تصمیم درستتری بگیرید و دستگاهی را انتخاب کنید که متناسب با نیازها و مکان شما باشد. توصیه میکنیم حتما قبل از خرید، نظرات مردم را در مورد رادیاتور پنلی نیز مطالعه کنید تا از تجارب واقعی استفاده کنید.
تعمیر و سرویس رادیاتور شوفاژ
- ✔سرویس رادیاتور شوفاژ
- ✔سرویس رادیاتور پکیج
- ✔هواگیری رادیاتور
- ✔اضافه کردن پره به رادیاتور