رنگ مکمل طوسی در خانه برای ست کردن شیک‌تر

4

برای اینکه بتوانیم در مورد ست رنگ طوسی صحبت کنیم، لازم است ابتدا رنگ طوسی را بشناسیم. به رنگی که از ترکیب رنگ‌های سیاه و سفید به دست می‌آید، طوسی رنگ می‌گویند. در واقع طیف رنگ‌های میان سیاه و سفید، انواع رنگ طوسی را پدید می‌آورد. طوسی، یک رنگ خنثی و سرد است. طوسی در گذشته به‌عنوان یک رنگ غم‌انگیز و بدون هیجان شناخته می‌شد. اما امروزه، با استفاده از این رنگ در دکوراسیون مدرن و به کارگیری رنگ‌های تند و پررنگ در کنار آن، به‌عنوان تناژی سنگین و موقر شناخته می‌شود. از نظر روانشناسان، این رنگ تداعی‌گر حس آرامش و در عین حال تعقل و منطق است.

این رنگ همیشه در دکوراسیون منزل طرفدارانی داشته است. اما طی سال‌های اخیر، به عنوان ترند شناخته شده است. به همین دلیل بد نیست نگاهی به نحوه استفاده از رنگ طوسی در دکوراسیون و ست خانه طوسی بیندازیم و ببینیم چگونه می‌توانیم بهترین ست رنگ طوسی را در دکوراسیون منزل‌مان ایجاد کنیم.

اگر تمایل دارید در دکوراسیون خود از رنگ طوسی روشن یا تیره بهره بگیرید، باید مکمل رنگ طوسی در دکوراسیون را هم بشناسید. همچنین لازم است متوجه شوید انواع رنگ طوسی چه اثری در دکوراسیون شما دارند. همچنین اگر از خود می‌پرسید در دکوراسیون نشیمن، طوسی با چه رنگی ست میشه یا مثلا در آشپزخانه، کابینت طوسی با چه رنگی ست میشه، در ادامه به پاسخ سوالات خود خواهید رسید. پس پیشنهاد می‌کنیم با این مقاله از استادکار همراه باشید.

معرفی رنگ طوسی در رنگ‌شناسی

همان‌طور که اشاره کردیم، طوسی به‌طور معمول یک رنگ سرد به حساب می‌آید. اما میزان سردی و گرمی طوسی در تناژهای رنگی متفاوت، به میزان استفاده از رنگ‌های دیگر در این ترکیب نیز بستگی خواهد داشت. در واقع نحوه ست کردن رنگ طوسی با رنگ‌های دیگر، شخصیت و هویت این رنگ را تغییر می‌دهد.

این یعنی اگر طوسی با مقدار جزئی از رنگ قرمز یا زرد ترکیب شود، می‌تواند به عنوان یک رنگ خنثی اما متمایل به گرم شناخته شود. البته این موضوع می‌تواند به صورت برعکس هم اتفاق بیفتد. یعنی اگر در ترکیب رنگ سفید و سیاه برای ساخت طوسی، مقدار بسیار کمی رنگ آبی نیز اضافه شود، رنگ طوسی به دست آمده در نهایت به سردی بیشتری کشیده شده و دیگر گرمایی نخواهد داشت.

به همین دلیل اگر در چنین شرایطی به دنبال آن هستید که از سردی فضای خانه بکاهید و آن را گرم‌تر کنید، می‌توانید در زمان ست کردن رنگ طوسی ، در دکوراسیون خود از المان‌هایی با رنگ‌های گرم بهره بگیرید. نمثلا در اتاق نشیمن طوسی، تابلوهایی به رنگ نارنجی بیاویزید. یا رنگ فرش خود را از طیف قرمز انتخاب نمایید تا گرمای محیط شما بیشتر شود.

برای آشنایی با رنگ‌های سرد، این مقاله را بخوانید: رنگ‌های سرد چیستند و چگونه در دکوراسیون به کار می‌روند؟

چند قوطی رنگ طوسی در کنار هم
اگر تمایل دارید اتاق نشیمن خود را روشن کنید، اما نمی‌خواهید از رنگ سفید در آن استفاده نمایید، رنگ طوسی روشن، انتخاب بسیار مناسبی است. ست خانه طوسی، فضا را آرام و منظم نشان می‌دهد.

جهت آشنایی با خدمات گوناگون استادکار و ثبت سفارشات خود، اپلیکیشن ما را روی تلفن همراه یا لپ‌تاپ‌تان دانلود نمایید:

دانلود اپلیکیشن استادکار

  • نسخه IOS استادکار
  • نسخه اندروید استادکار
  • دریافت از اپ استور و سیب اپ
  • دریافت از گوگل پلی، کافه بازار و مایکت
دریافت این خدمت از استادکار

رنگ طوسی در روانشناسی

وقتی صحبت از ست رنگ طوسی و استفاده از انواع رنگ طوسی در دکوراسیون منزل به میان می‌آید، خوب است نگاهی هم به جایگاه طوسی در روانشناسی بیندازیم. به طور کلی بر اساس علم روانشناسی، طوسی می‌تواند نشانی از متانت و وقار باشد. این رنگ، به عنوان رنگی میانه که از ترکیب سیاه و سفید به دست می‌آید. پس می‌تواند به‌عنوان نشان‌دهنده توافق، صلح و آرامش هم تعبیر شود. به طور کلی این رنگ مفاهیمی چون اعتماد، بلوغ، مسئولیت‌پذیری و پایداری را به بیننده انتقال می‌دهد.

در کنار تمامی این توضیحات باید اضافه کنیم که استفاده از رنگ طوسی در دکوراسیون منزل به نوعی نشان‌دهنده و تداعی‌کننده حس تعادل است و در عین حال، تعلق و منطق را نیز نشان می‌دهد. بنابراین اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که تمایل به رعایت تناسب و تعادل در فضا دارند، بهتر است ست رنگ طوسی را برای دکوراسیون خود انتخاب نمایید.

استفاده از رنگ طوسی روشن یا تیره می‌تواند اثرات متفاوتی بر ذهن افراد بگذارد. به طور مثال، رنگ طوسی روشن سبب ایجاد و تقویت حس آرامش و تمرکز می‌شود و کمک می‌کند از خلاقیت بیشتری در حل مسائل استفاده کنید. از طرفی طوسی تیره حس غم و دلگیر بودن را به دنبال دارد. به همین علت، بهتر است از این رنگ برای لباس یا دکوراسیون محل زندگی افرادی که افسردگی دارند، استفاده نشود.

بیشتر بدانیدروانشناسی رنگ و تاثیر رنگها از نظر روانشناسی بر روان افراد

ترکیب رنگ طوسی در دکوراسیون یک اتاق نشیمن و پذیرایی مدرن
ست کردن رنگ طوسی با سایر رنگ‌ها کار ساده‌ای است. چراکه این رنگ خنثی است و می‌تواند به عنوان پس‌زمینه برای بسیاری از رنگ‌ها به کار رود.

منظور از ست رنگ طوسی چیست؟

از آنجایی‌که طوسی به عنوان یک رنگ خنثی شناخته می‌شود، بهتر است در کنار رنگ‌هایی مناسب و با ایجاد یک ترکیب هوشمندانه به تعادل رسیده و احساس ایجاد شده در فضا را کنترل کند. برای درک این موضوع یک ست رنگ طوسی را در دکوراسیون تصور کنید که به صورت کاملاً یکدست استفاده شده باشد. طبیعتاً این فضا به مرور زمان کسل‌کننده و سرد به نظر می‌رسد و می‌تواند نوعی بی‌تعادلی را در فضا ایجاد کند.

در چنین شرایطی انتخاب یک رنگ یا ترکیب رنگ‌هایی مناسب در کنار طوسی می‌تواند هویت پررنگ‌تر و بهتری را به فضای خانه شما ببخشد. در چنین مواردی مفهوم ست رنگ طوسی بیشتر درک می‌شود و لازم است شما برای رنگ طوسی در دکوراسیون خود، رنگ هم‌نشین مناسبی انتخاب نمایید.

اگر تمایل دارید برای تغییر دکوراسیون خود از ست رنگ طوسی روی دیوارها یا سقف بهره بگیرید، می‌توانید رنگ‌آمیزی خانه را به استادکاران حرفه‌ای ما بسپارید:

خدمات نقاشی ساختمان در استادکار

نقاشی ساختمان

  • رنگ آمیزی و نقاشی دیوار
  • رنگ آمیزی و نقاشی سقف
  • پتینه کاری دیوار
  • اجرای انواع رنگ‌های روغنی، اکرولیک و پلاستیک
دریافت این خدمت از استادکار
خانمی در حال مقایسه پالت رنگی برای پیدا کردن مکمل رنگ طوسی
به طور معمول طوسی رنگ هرگز به تنهایی در دکوراسیون به کار نمی‌رود. چون حس کسالت و بی‌روح بودن را به فضا القا می‌نماید. ست خانه طوسی در صورتی چشم‌نواز می‌شود که در کنار رنگ‌های تند به کار رود یا رنگ‌های مکمل رنگ طوسی هم در دکوراسیون استفاده شوند.

مکمل رنگ طوسی در دکوراسیون چیست؟

از آنجایی‌که طوسی یک رنگ خنثی محسوب می‌شود، در سال‌های اخیر به‌عنوان رنگ زمینه بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. مثلا در دکوراسیون داخلی برای رنگ دیوار یا کف‌پوش طرفداران بسیاری دارد. نکته دیگر اینکه طوسی به راحتی با بیشتر رنگ‌ها ست می‌شود، پس بهتر است این رنگ سرد را با رنگ‌های اصلی ترکیب کنید تا از یکنواختی و خسته‌کنندگی آن کاسته شود. با توجه به خنثی بودن این رنگ، تنها یک رنگ به‌عنوان رنگ مکمل طوسی شناخته نمی‌شود. بلکه چندین رنگ مانند صورتی، قرمز، زرد، نارنجی، بنفش، سبز و آبی فیروزه‌ای مکمل آن به شمار می‌آیند.

انواع رنگ طوسی

همان‌طور که پیش از این اشاره کردیم، طوسی می‌تواند با ترکیب رنگ‌های متفاوتی از سفید و سیاه، به تناژهای متفاوتی تقسیم‌بندی شود. طیف طوسی از رنگ طوسی روشن (نزدیک به سفید) تا طوسی تیره (نزدیک به رنگ سیاه) متغیر است. این رنگ هم جزو رنگ‌های روشن و هم تاریک و دراماتیک محسوب می‌شود. به همین دلیل می‌توانید با توجه به سلیقه خود به انتخاب ست رنگ طوسی متناسب با دکوراسیون خانه‌تان بپردازید. با این حال اگر بخواهیم برخی از مهم‌ترین انواع رنگ طوسی را معرفی کنیم، می‌توانیم به موارد زیر اشاره نماییم:

  • طوسی سربی

این نوع از رنگ طوسی زمانی به وجود می‌آید که ترکیب سفید و سیاه شما با کمی آبی نیز همراه شود. برای آنکه بتوانید این رنگ را در ذهن خود تجسم کنید، می‌توانید آن را تا حدودی شبیه به رنگ وسایل استیل بدانید.

  • طوسی طبیعی

همان‌طور که از نام این رنگ برمی‌آید، در طبیعت بسیار دیده می‌شود. به‌عنوان مثال رنگ صخره‌ و برخی از حیوانات و پرندگان از این دسته‌اند. گاهی هم آسمان ابری در روزهای بارانی به این رنگ دیده می‌شود. طوسی طبیعی تاحدودی از تناژ گرم برخوردار بوده و این روزها برای استفاده در فضاهایی همچون آشپزخانه، بسیار ترند شده است.

  • طوسی- نقره‌ای

این نوع از رنگ طوسی دقیقاً همان چیزی است که به صورت عادی در ذهن شما تجسم می‌شود. استفاده از رنگ طوسی- نقره‌ای در فضاهای تاریک می‌تواند تا حدودی به روشن‌تر به نظر رسیدن محیط کمک کند.

  • دودی

این مدل از رنگ طوسی زمانی ساخته می‌شود که در ترکیب سفید و سیاه، میزان رنگ سیاه بیشتر باشد. استفاده از این رنگ در فضاهای متفاوتی از خانه امکان‌پذیر خواهد بود.

  • طوسی متمایل به بنفش

این نوع از رنگ طوسی با مقدار کمی رنگ بنفش ترکیب شده و تناژ منحصربه‌فردی به خود گرفته است. غالباً از این رنگ در فضاهایی همچون اتاق‌ خواب استفاده می‌شود.

  • طوسی روشن

در ساخت رنگ طوسی روشن، مقدار رنگ سفید بیشتر است. به همین دلیل رنگ طوسی، روشن‌تر به نظر خواهد رسید. استفاده از این رنگ در دکوراسیون، محدودیتی ندارد و می‌توانید از این رنگ در هر بخشی از خانه که خواستید، استفاده کنید.

اگر علاوه بر به کارگیری ست رنگ طوسی، می‌خواهید سایر رنگ‌های خنثی را هم بشناسید، این مقاله را مطالعه کنید: ایده‌های پیشنهادی برای دکوراسیون خنثی، این ۸ رنگ‌ بهترند!

نمونه پالت تنالیته رنگ طوسی در تناژهای مختلف
تعدادی از انواع رنگ طوسی در پالت بالا قابل مشاهده‌اند. اما باید بگوییم این رنگ تناژهای متفاوت و بسیار زیادی دارد و همه تناژهای آن، در یک پالت نمی‌گنجند.

انواع ست رنگ طوسی

از آنجایی‌که طوسی را می‌توان به‌طور عام، رنگی خنثی دانست باید بگوییم که انتخاب ست رنگ طوسی نیز گستردگی بسیاری دارد. یعنی شما می‌توانید وسایل خود را در ترکیب و ست رنگ طوسی و با توجه به سلیقه خودتان انتخاب کنید. به همین دلیل نیز لازم است در پاسخ به اینکه طوسی با چه رنگی ست میشه، مدل‌های متفاوتی را ببینید و آن‌ها را با هم مقایسه کنید. در ادامه شما را با برخی از انواع ست رنگ طوسی آشنا می‌کنیم:

  • ست طوسی با زرد

یکی از پرطرفدارترین انواع ست رنگ طوسی، ترکیب این رنگ را با زرد یا خردلی است. گرما و انرژی رنگ زرد می‌تواند در هم‌نشینی با طوسی رنگ، آن را به تعادل رسانده و به فضای خانه نیز انرژی خوبی بدهد. به‌علاوه هم‌نشینی این دو رنگ در کنار هم، از نظر زیبایی‌شناسی نیز بسیار مناسب خواهد بود. شما می‌توانید این ست رنگ طوسی را در هر فضایی از خانه که خواستید، مورد استفاده قرار دهید. به‌طور مثال این ست رنگ در آشپزخانه، فضایی متفاوت و دلپذیر پدید می‌آورد. اگر این سوال در ذهن شما وجود دارد که کابینت طوسی با چه رنگی ست میشه؟ باید بگوییم رنگ‌های زرد و لیمویی در کنار طوسی، جذابیت خاصی به فضای آشپزخانه شما خواهند بخشید.

خواندن این مقاله را هم به شما توصیه می‌کنیم: ۱۵ ایده کاربردی برای رنگ زرد در دکوراسیون و طراحی داخلی

اگر تمایل دارید در طراحی، ساخت و نصب کابینت آشپزخانه خود از کابینت‌سازان حرفه‌ای کمک بگیرید، استادکار را فراموش نکنید:

خدمات کابینت سازی استادکار

کابینت‌سازی

  • طراحی و ساخت کابینت آپارتمان، فروشگاهی و دکوری
  • طراحی و ساخت کابینت آشپزخانه مدرن و کلاسیک
  • ساخت کابینت ام دی اف، های گلاس، ترموود، چوبی و فلزی
  • تعمیر و نصب کابینت دیواری و زمینی
دریافت این خدمت از استادکار
کوسن‌های زرد رنگ روی مبلمان نشیمن و پذیرایی با ترکیب رنگ طوسی
ست کردن رنگ طوسی با رنگ زرد، محیط را پرانرژی و سرزنده جلوه می‌دهد. رنگ زرد به عنوان رنگ مکمل طوسی در المان‌هایی نظیر گلدان، کوسن یا تابلوی دیواری، بی‌نظیر عمل می‌کند.
  • ست رنگ طوسی با سبز

ترکیب تناژهای متفاوتی از رنگ سبز با طوسی نیز طرفداران بسیاری دارد و می‌تواند حس و حال فضای خانه شما را دگرگون کند. احساس طراوت و شادابی موجود در رنگ سبز در کنار رنگ طوسی، خیره‌کننده خواهد بود. شما می‌توانید این ترکیب رنگی را برای فضاهایی همچون دکوراسیون نشیمن به کار بگیرید.

ترکیب رنگ طوسی و سبز در مبلمان نشیمن و پذیرایی
ست کردن رنگ طوسی با رنگ سبز، پویایی و جذابیت خاصی به محیط می‌بخشد. این ترکیب رنگ، به افراد مبتلا به افسردگی کمک می‌کند تا زودتر بهبود پیدا کنند.

اگر در نظر دارید ست رنگ طوسی را از طریق کاغذ دیواری به خانه بیاورید، برای نصب آن می‌توانید روی نصاب‌های حرفه‌ای استادکار حساب کنید:

خدمات قابل ارائه در سرویس نصب کاغذ دیواری

نصب کاغذ دیواری

  • اجرا و نصب کاغذ دیواری های خارجی و ایرانی
  • اجرای کاغذ دیواری پذیرایی، اتاق خواب و سه بعدی
  • اجرای کاغذ دیواری روی سقف
  • زیرسازی دیوار و سقف برای اجرای کاغذ دیواری
دریافت این خدمت از استادکار

ست رنگ طوسی و قرمز

شاید دوست داشته باشید برای ست کردن رنگ طوسی کمی جسورانه‌تر عمل کنید و فضای خانه‌تان را شاداب و متفاوت نمایید. در این شرایط می‌توانید به سراغ رنگ قرمز بروید و آن را در هم‌نشینی با رنگ طوسی، جذاب‌تر و متفاوت‌تر سازید. استفاده از این ترکیب رنگی نیز با توجه به میزان استفاده از هرکدام از این رنگ‌ها، می‌تواند برای فضاهای متفاوتی از خانه انجام بگیرد. مثلا اگر در مورد دکوراسیون سالن پذیرایی‌تان، از خود می‌پرسید طوسی با چه رنگی ست میشه که انرژی بالایی به فضا بده، باید پاسخ دهیم: رنگ قرمز!

برای انتخاب رنگ مکمل طوسی در سالن پذیرایی، خوبست این مقاله را هم بخوانید:  اصول رنگ آمیزی و نقاشی سالن پذیرایی

ست رنگ طوسی و قرمز در دکوراسیون پذیرایی و نشیمن
به کارگیری رنگ قرمز به عنوان رنگ مکمل طوسی به خصوص رنگ طوسی روشن، فضا را زنده و پرانرژی می‌نماید. اما باید رنگ قرمز را به صورت متعادل به کار برد تا ایجاد دل‌زدگی نکند.
  • ست رنگ طوسی و فیروزه‌ای

به‌طور کلی رنگ فیروزه‌ای یکی از محبوب‌ترین رنگ‌ها در طراحی دکوراسیون داخلی است. طبیعتاً هم‌نشینی رنگ فیروزه‌ای با طوسی نیز می‌تواند غوغای جدیدی به دنبال داشته باشد! شما می‌توانید با ست کردن این دو رنگ در کنار هم، فضای آرامش‌بخشی ایجاد کنید. با این حال با توجه به تناژ رنگ فیروزه‌ای، امکان آن وجود دارد که فضای خانه‌ شما کمی سرد شود. در چنین شرایطی می‌توانید با کمک المان‌هایی هرچند کوچک، ولی با رنگ‌های گرم، فضا را به تعادل برسانید. به‌طور مثال کوسن‌هایی به رنگ زرد یا تابلوهای کوچک دارای رنگ نارنجی، فضاهای سرد را کمی گرم خواهند نمود.

این مقاله هم نکات جالبی را بیان می‌کند: آیا رنگ‌های خنثی در دکوراسیون داخلی از مد می‌افتد؟

ست رنگ طوسی و فیروزه‌ای در دکوراسیون اتاق خواب
ست رنگ طوسی با فیروزه‌ای، برای محیط‌هایی که نیاز به آرامش دارند، بسیار مناسب است. مثلا مکمل رنگ طوسی در دکوراسیون اتاق خواب، می‌تواند آبی فیروزه‌ای انتخاب شود تا شما در زمان استراحت، آرامش عمیق‌تری را تجربه کنید.
  • ست رنگ طوسی و صورتی

این ست رنگ طوسی یکی از لطیف‌ترین انتخاب‌هایی است که پیش روی شما قرار دارد. علی‌رغم اینکه هنوز بسیاری از افراد معتقدند استفاده از رنگ صورتی فضا را دخترانه می‌کند یا از این رنگ به عنوان یک رنگ صرفاً زنانه یاد می‌کنند، اما باید بگوییم امروزه ست کردن رنگ طوسی و صورتی، جزو یکی از ترندهای دکوراسیونی معرفی شده که طرفداران بسیار زیادی دارد. بنابراین شما می‌توانید فارغ از جنسیت خود، از ست رنگ طوسی با صورتی استفاده کنید. توصیه ما این است که این ترکیب را برای فضاهایی همچون دکوراسیون اتاق‌ خواب و حمام هم مورد استفاده قرار دهید.

بیشتر بدانید: راهنمای انتخاب بهترین رنگ برای اتاق ‌خواب کوچک شما

ست رنگ طوسی و صورتی در دکوراسیون اتاق خواب
رنگ صورتی به عنوان رنگ مکمل طوسی، به دکوراسیون لطافت خاصی می‌دهد. اما اگر احساس می‌کنید رنگ طوسی روشن در کنار صورتی روشن تم دخترانه دارد، می‌توانید از تناژهای تیره‌تر این دو رنگ در دکوراسیون خود بهره بگیرید.
  • ست رنگ بنفش و طوسی

رنگ بنفش از جمله رنگ‌های شیک و اشرافی محسوب می‌شود. طراحان دکوراسیون بیشتر از این رنگ در سبک کلاسیک استفاده می‌کنند. البته شباهت رنگ بنفش و صورتی ممکن است موقعیت مشابهی همچون مورد قبلی را فراهم آورد. یعنی اگر همچنان معتقدید رنگ صورتی زنانه است، می‌توانید برای انتخاب ست رنگ طوسی خود به سراغ تناژهای متفاوتی از رنگ بنفش بروید. توصیه می‌کنیم با بازی کردن با این دو رنگ توسط پالت‌های رنگی، ترکیب مورد علاقه خود را پیدا کنید. سپس رنگ بنفش مناسب را به عنوان مکمل رنگ طوسی در دکوراسیون خود اجرا نمایید.

ست رنگ طوسی با رنگ سال 2022 هم جذاب خواهد بود: رنگ سال ۲۰۲۲ چیست و چگونه آن را در دکوراسیون به کار ببریم؟

ترکیب رنگ طوسی و بنفش در دکوراسیون اتاق نشیمن کوچک
اگر از رنگ بنفش مناسب به عنوان رنگ مکمل طوسی در دکوراسیون خود بهره بگیرید، می‌توانید یک فضای موقر و رسمی پدید آورید.

ترکیب رنگ طوسی در حمام و سرویس بهداشتی

راز استفاده صحیح از ست رنگ طوسی در دیزاین حمام و سرویس بهداشتی، تعدیل حس سرد آن است تا فضایی بی‌روح خلق نشود. برای تعادل بخشیدن به سردی محیط، می‌توانید از عناصر چوبی مثل شلف‌های دیواری، گیاهان سازگار با این فضا و البته طیف‌های گرم‌تر این رنگ استفاده کنید.

اگر رنگ طوسی روشن را به‌عنوان رنگ غالب برای حمام و سرویس بهداشتی خود انتخاب کرده‌اید، به کمک چند ترفند می‌توانید به آن جان ببخشید. مثلا می‌توانید با ست کردن رنگ طوسی روشن با تیره یا ترکیب هر دو طیف گرم و سرد این رنگ، به ایجاد جلوه‌ای مدرن بپردازید، جلوه‌ای که هرگز قدیمی نخواهد شد. اگر هم از طیف‌های تیره رنگ طوسی برای حمام یا دستشویی استفاده کردید، خوب است برای جان بخشیدن به دکوراسیون آن فضا، کاشی‌هایی در اندازه‌ها و ابعاد مختلف و با طیف گرم انتخاب نمایید.

خواندن این مطلب هم مفید است: بهترین رنگ برای سرویس بهداشتی، چگونه انتخاب خوبی داشته باشیم؟

بایدها و نبایدهای استفاده از ست رنگ طوسی در دکوراسیون

این رنگ اگر به‌طور هدفمند در طراحی داخلی منزل شما به کار رود، سهم زیادی در بهبود جلوه آن خواهد داشت. در ادامه به برخی از مهمترین بایدها و نبایدها در استفاده از این رنگ خنثی و جذاب می پردازیم:

  • اگر اتاق شما نور کافی دریافت نمی‌کند یا کوچک است، سعی کنید از طیف‌های رنگ طوسی روشن برای روشن‌تر و بزرگ‌تر نشان دادن فضا کمک بگیرید.
  • برای عناصر بزرگ دکوراسیون همچون مبلمان، سرویس خواب و صندلی‌ها از طوسی رنگ استفاده کنید تا دکوراسیونی متعادل داشته باشید.
  • طیف‌های گرم طوسی به سمت رنگ کرم و طیف‌های سرد آن به سمت رنگ آبی نزدیک‌ترند. با بهره‌گیری از رنگ مکمل طوسی در کنار خود آن، نتایج زیبایی در دکوراسیون داخلی حاصل خواهد شد.
  • تأثیری که طوسی رنگ بر ذهن بیننده می‌گذارد، بیشتر مواقع وابسته به این است که در کنار چه رنگ‌هایی قرار دارد. مهم‌ترین نکته در مورد استفاده از ست رنگ طوسی در دکوراسیون داخلی این است که به اندازه مناسبی به کار برود. چراکه انواع رنگ طوسی در طولانی‌مدت می‌توانند سبب ایجاد افسردگی و ناامیدی در افراد شوند.

اگر دوست دارید ست کردن رنگ طوسی در دکوراسیون خود را از موکت شروع کنید، می‌توانید از تجربه و تخصص نصابان موکت استادکار بهره بگیرید:

موکت‌کاری و نصب موکت

موکت‌کاری و نصب موکت

  • موکت کاری و نصب انواع موکت در تهران
  • نصب موکت خانگی، اداری، هتلی و...
  • نصب موکت تایل و یک تکه
  • نصب موکت روی راه پله، موزائیک، سرامیک، دیوار
دریافت این خدمت از استادکار
4 نظرات
  1. lale.hjrezae می گوید

    ببخشید میشه رنگ طوسی رو تو اتاق نوزاد هم استفاده کرد؟

    1. طلوع حقیقت می گوید

      بله قطعا امکان پذیر است، با این شرط که بتوانید برای انتخاب رنگ مکمل طوسی خود به سراغ رنگ هایی بروید که برای فضای اتاق کودک و نوزاد شما مناسب تر باشد. برای مثال ترکیب رنگ های سبز-طوسی، طوسی-زرد، طوسی- صورتی و… مواردی هستند که می توانند در زیباتر شدن اتاق نوزاد شما موثرتر باشند.

  2. ثمره ی عشق می گوید

    سلام. مبل و نهارخوری که خریدم به رنگ طوسی فیلی و طوسی تیره هسش. برای میز تی وی و آینه کنسول می توانم از طرح چوب و رنگ قهوه ای استفاده کنم؟

    1. سحر خدیوی می گوید

      سلام و درود
      ضمن تشکر از شما برای ارسال پیام. راستش ست طوسی و قهوه‌ای کمی قدیمی شده و در حال حاضر خیلی ترند نیست. این دو رنگ در کنار هم، محیط رو کمی کلاسیک و قدیمی می‌کنن. پیشنهاد می‌کنیم اگر در سنین جوانی هستید، به جای رنگ قهوه‌ای، از رنگ‌های شادتر مثل صورتی، سبز و فیروزه‌ای در دکوراسیونتون استفاده کنید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.