در این مطلب میخوانید:
با استفاده از جدیدترین متریال دکوراسیون داخلی منزل میتوان لوازم دکوراسیون داخلی را به شکلی مدرنتر به کار گرفته و از طراحی سنتی فضاهای مسکونی، اداری و غیره کمی فاصله گرفت. متریال دکوراسیون داخلی در گذشته و مواردی که به دنیای دکوراسیون امروزی وارد شدهاند، در تلفیقی هنرمندانه میتوانند بهترین شکل تزئینات و دکوراسیون منازل و محیطهای اداری را خلق کنند.
مطالبی که در این مقاله درباره جدیدترین متریال دکوراسیون داخلی ارائه میشود، میتواند اطلاعات ما درباره تازهترین انواع متریال ساختمانی موجود، را ارتقا دهد و شکل صحیح استفاده از این فاکتورها را معرفی نماید. با استادکار اپلیکیشن درخواست خدمات همراه باشید .
جدیدترین متریال دکوراسیون داخلی و انواع آن
اکنون قصد داریم به معرفی جدیدترین متریالهای دکوراسیون داخلی بپردازیم و هر یک از آنها را مورد بررسی قرار دهیم تا بتوانیم برای انتخاب هر کدام از این مصالح دکوراسیون داخلی و به کار بردن آنها در ساختمان خود، گزینههای مختلفی را در دست داشته باشیم.

شرح جدیدترین مصالح دکوراسیون داخلی
۱- چرم مصنوعی
چرم مصنوعی از مشتقات پلاستیک است و با این حال میتواند به القای گرمای متناسب در فضا کمک کند و به منظور زیبا جلوه دادن محیط، در رنگهایی مانند قهوه ای یا مشکی به کار گرفته شود. استفاده از آن کاربردی و آسان بوده و برای نظافت و پاکسازی این نوع متریال نیز با مشکل مواجه نخواهیم بود. از این رو چرم مصنوعی میتواند درب کمدها یا کابینتها را پوشش بدهد.
بیشتر بدانید سنگ کورین برای کانتر آشپزخانه و مزایا و معایب آن

۲- روکشهایی از جنس فلز از جدیدترین متریال دکوراسیون داخلی
برای تنظیم میزان روشنایی محیط میتوان از روکشهای نورانی استفاده کرد. استفاده از این نوع ابزار، برای کنترل مقدار نور فضا، علاوه بر این که به سبب جلوههای ظاهریاش از محبوبیت بالایی برخوردار است، میتواند در مقابل انواع نوسانات آب و هوایی و انواع تغییرات مختلف در دمای محیط، رفتار مقاومتری را نشان دهد. این پارچهها یا روکشهای فلزی را میتوان در نقطه به خصوصی از نمای ساختمان به کار گرفت و یا تمام فضا را به این نوع ابزار مزین کرد و به وسیله آن نحوه انتشار و بازتاب نور را به زیباترین شکل ممکن عملی کرد.
۳- پنجرههایی از جنس فلز آلومینیوم
طراحی و ساخت این نوع از پنجرهها به دو شکل کلی صورت میگیرد و متداول است. در شکل اول فریم یا قاب این نوع پنجرههای آلومینیومی از مقدار کمتری آلومینیوم تشکیل شده و ظرافت آن بیشتر است. در شکل دوم قاب پنجرههای آلومینیومی با ضخامت بیشتری به نمایش در میآیند و جنبه مدرن بودن و متفاوت بودن فضا را افزایش میدهد.

۴- سیمانهایی از جنس فیبر به شکل سه بعدی
این متریال دکوراسیون داخلی امکان این را فراهم میسازد که از فضای تاریک و روشن محیط برای جلوه بیشتر نمای ساختمان، به بهترین شکل ممکن استفاده شود. سیمانهای فیبری سه بعدی در مقابل تابش انواع زوایای نور عملکردی را از خود نشان میدهند و این قابلیت، باعث میشود که محیط خاص و ویژه جلوه کند و میزان نور در فضا به بهترین نحو کنترل گردد.
۵- کاشیهایی با ساختار هیدرولیکی از جدیدترین متریال دکوراسیون داخلی
این نوع از کاشیها جزء آن دسته از مصالح دکوراسیون داخلی هستند که میتوان با به کارگیری آنها علاوه بر افزون کردن زیبایی محیط و جلوه دادن بیشتر به کف زمین و دیوارهها، نسبت به وجود شرایط آسان برای شستشو و تمیز کردن آنها نیز، آسودگی خاطر داشت.

۶- لایههای سفالین
برای پر کردن و پوشش دادن و طراحی دکوراسیون دیوارهایی که در قابهای فلزی قرار دارند، میتوان از انواع لوازم دکوراسیون داخلی مانند سفال استفاده کرد. البته استفاده از موادی نظیر انواع چوب، سرامیکهایی با جنس و شکل گوناگون و یا انواع شیشههایی با رنگهای متفاوت نیز متداول است و نمای زیبایی را به سطح دیوارها میبخشد.
۷- شیشههای لمینت از جدیدترین متریال دکوراسیون داخلی
استفاده از شیشههای لمینت اقدامی نوآورانه است که در هر چه مجللتر و با شکوهتر به نظر رسیدن فضا، به یاری ما خواهد آمد. وجود دو لایه از شیشه لمینت و مواد و متریال متنوعی که بین این دو شیشه قرار میگیرند، جلوه زیادی را به شیشه و محیط خارج از آن خواهند داد. انتخاب این شیشههای لمینت با اتکا به سلیقه افراد، در رنگهای مختلف صورت میگیرد و میتوانیم آن را به انواع پارچههای زرین و دیگر وسایل تزئینی زیبا مزین کنیم.
بیشتر بدانید انواع سینک ظرفشویی روکار

۸- فلز استیل
استیل همان فلز فولاد است که در آن هوازدگی یا به عبارتی زنگ زدن، مشاهده نمیشود و میتوان از ساز و کار متفاوت آن برای مدرن جلوه دادن فضا بهره گرفت. ورقههای فلز استیل میتواند در اشکال مختلف و اغلب به صورت بافته شده به کار گرفته شده و با ایجاد نورپردازی متناسب، جلوه زیبایی به محیط بدهد.
۹- شیشه روی کانتر از جدیدترین متریال دکوراسیون داخلی
شیشههای مذکور را میتوان به شکل نوعی لایه پوشاننده بر روی کانتر در نظر گرفت. همچنین لایههای لمینت شده این شیشهها را به نسبت میزان ضخامت آنها میتوان برای قسمتهای داخلی و زیرین کانتر مورد استفاده قرار داد. این متریال علاوه بر پوشاندن و نهان کردن خراشیدگیهایی که ممکن است به سطح کانتر وارد شده باشد، در ایجاد تصویری زیبا و جلوهای متفاوت، موفق عمل خواهد کرد.
کلام آخر
شما کدامیک از این مصالح دکوراسیون داخلی را برای محیط منزل یا محل کار خود، پسندیده و یا تجربه استفاده از آنها را دارید؟ مشتاق دنبال کردن تجربیات و نظریات شما در این زمینه هستیم.
منبع: chidaneh
ارسال پاسخ