تعمیر کتریبرقی و چایساز | نکات کاربردی دربارهی چایساز، کتریبرقی و تعمیر آنها
آیا کتریبرقی قابل تعمیر است؟
پاسخ کوتاه به این سوال «بله» است. معمولا چایساز ها و کتریبرقی به گونهای ساخته شدهاند که میتوان از آنها برای سالهای طولانی استفاده کرد و اگر مشکلی برای آنها پیش بیاید و نیاز به تعمیر داشته باشند، میتوان آنها را تعمیر کرد.
چه مشکلاتی ممکن است برای چایساز و کتریبرقی پیش بیاید؟
مهمترین مشکلاتی که ممکن است برای چایساز یا کتریبرقی شما پیش بیاید عبارتند از:
۱- دستگاه پس از جوشآمدنِ آب خاموش نمیشود.
یکی از عواملی که باعث قطع نشدن کتریبرقی و چایساز میشود، خراب شدن سنسورِ دمای آن است. کار سنسور دما این است که در دمای مشخصی کتریبرقی و چایساز را روشن و یا خاموش کند. معمولا با تعویض این سنسور، این مسئله حل میشود.
۲- دستگاه پیش از جوشآمدن آب خاموش میشود.
عوامل مختلفی میتواند باعث این اتفاق باشد، خرابی سنسور دمای کتریبرقی و چایساز و یا وجود اختلال در آن یکی از عوامل بوجود آمدن این مسئله است. متخصص تعمیر کتریبرقی و چای ساز با بررسی دستگاه شما، میتواند این مسئله را شناسایی و حل کند.
۳- دستگاه روشن نمیشود.
شاید سادهترین و متداول ترین عاملی که پس از بوجود آمدن این مسئله به ذهن خطور میکند، این باشد که دکمه قطع و وصل جریان برق در دستگاه خراب شده و یا یکی از سیمهای اصلی آن قطع شده باشد. اما مسائل دیگری هم میتواند عامل بوجود آمدن این مشکل باشد. خرابی بورد الکترونیکی دستگاه و یا آسیب دیدن قطعهای خاص از دستگاه، میتواند از عوامل دیگر پدید آورنده این مشکل باشد.
۴- دستگاه داغ نمیشود.
عامل داغ شدن و گرم کردن آب در دستگاه چایساز وجود المنتهای موجود در دستگاه است. المنت یک سیستم مقاومتی در مقابل جریال الکتریکی است که جریان الکتریکی را به گرما تبدیل میکند، وجود هرگونه قطعی در این سیستم منجر به از مدار خارج شدن المنتهای کتریبرقی و چایساز میشود و به همین دلیل است که کتری آب را گرم نمیکند. با تعویض المنتها و یا بررسی اتصالات آن میتوان این مسئله را به راحتی حل کرد.
۵- دکمهها خراب هستند.
خرابی و فرسودگی دکمههای چای ساز و کتریبرقی هم از عوامل متداول خرابی این وسیله است. نشت بخار آب در مدار و یا گرم شدن بیش از حد دستگاه، از جمله عوامل اصلی خراب شدن دکمههای کتریبرقی و چای ساز است. برای رفع این مشکل باید اتصالات و کلیدهای دستگاه را مورد بررسی قرار داد.
چه قسمتهایی از چایساز یا کتریبرقی قابل تعمیر هستند؟
اگر دستگاه شما از کیفیت ساخت خوبی برخوردار باشد، تقریبا تمامی قسمتهای یک کتریبرقی یا چایساز قابل تعمیر هستند. اما از مهمترین اجزا میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- سنسور جوش دستگاه
- المنت دستگاه
- دکمهها و سیستم برقرسانی دستگاه
نکات آموزشی در مورد کتریبرقی و چایساز :
چگونه جرم و رسوب کتری را بگیریم؟
روشهای مختلفی برای پاکسازی جرم و رُسوب کتری و چایساز وجود دارند، از فلس صدف گرفته تا ریختن سیب زمینی و موارد دیگر. اما یکی از موثرترین این روشها، جوشاندن «یک لیوان سرکه» در کتریبرقی یا چایساز است. با اینکار تمامی جرم و رسوب درون دستگاه شما از جدارهها شسته شده و از بین میرود.
آیا کتریبرقی یا چایساز برای سلامتی انسان ضرر است؟
جواب کوتاه به این سوال «خیر» است. اما نیاز به کمی توضیح دارد.
- مواد شیمیایی درون کتری: واقعیت این است که برخی از دستگاههای کتریبرقی و چایساز ، از متریال باکیفیتی ساخته نمیشوند، بنابراین در هنگام جوشاندن آب، موارد شیمیایی خود را وارد آب کرده و باعث ایجاد خطر برای سلامت میشوند. این موارد در کتریبرقی و چای سازهای پلاستیکی بیشتر شایع است. توصیهی ما به شما استفاده از کتریبرقی های فلزی، سرامیکی و یا نهایتا شیشهای است.
- رسوب نشدن آهک: اگر شما فکر میکنید که رسوب کردن آهک در کتری و چایساز خوب نیست، باید بگوییم این تصور اشتباهی است. رسوب آهک در کتری باعث میشود تا شما چای را با املاح کمتری بنوشید و راه ورود مواد مضری که باعث بوجود آمدن سنگِ کلیه در بدنتان میشود را ببندید.
فواید و مزایای کتریبرقی و چایساز چیست؟
مهمترین فواید چای ساز و کتریبرقی عبارت است از:
- جوشیدن سریع آب: اگر شما هم از جمله افراد پر مشغلهای هستید که زمان کمی در اختیار دارید و یا صرف زمان برای شما مهم است، خوب است که یک کتریبرقی یا چایساز داشته باشید تا در سریعترین زمان ممکن چای را تهیه کنید.
- چایسازها نمیسوزند: حتی وقتی آب درون کتریبرقی یا چایساز تمام میشود، نگران سوختن آن نباشید. آنها هرگز نمیسوزند.
- نگران دستانتان نباشید: چای ساز و کتریبرقی، پوششهای محافظی برای جلوگیری از سوختن دست شما دارند، بنابراین نگران نباشید و کتریبرقی در حال جوش را با آسودگی خاطر بلند کنید!
- صدای مزاحم ندارند: کتریهای برقی و چایسازها صدایی ندارند. آنها همانند سماور و یا کتریهای معمولی نیستند که سوت بکشند، یا سر و صدا ایجاد کنند. پس اگر به صدا حساس هستید، این وسیله گزینه خوبی برای شماست.
قابلیت تنظیم دما: ترموستات و یا سنسور دمای کتریهای برقی، امکان خوبی هستند تا بدون دردسرِ سرد شدن آب کتری، به کارهایتان برسید و در زمان مورد نیاز، چای گرم مورد نیاز را استفاده کنید.
جمع بندی:
نوشیدن چای برای همه ایرانیان یک عادت غذایی جا افتاده و راهی برای کسب نشاط و تمرکز است و از گذشتههای دور نوشیدن چای، فرصتی برای معاشرت افراد با یکدیگر بوده. حال اگر شما از این نعمت بهرهمندید، به شما تبریک میگویم و یا اگر کتریبرقی و چای سازی دارید که خراب شده، پیشنهاد میکنیم، حتما از خدمات سرویس دهندگان تعمیر کتریبرقی و چایساز استادکار استفاده کنید و لذت نوشیدن چای در کنار دوستان و خانواده را مجددا تجربه کنید.
سلام وقتتون بخیر ببخشید کتری چایساز من موقع کار کردن خیلی صدا میده و هرازگاهی هم. موقع جوش اومدن یه صدای مهیبی مثل ترکیدن میده چندبار پشت سرهم تق تق خیلی بلند میکند. و این ک قوری چایساز حتی اگه دوساعت هم باشه خیلی خیلی کم گرم میشه طوری ک میشه گف اصلا روشن نبوده. سطح کف اون روی دستگاه گرمه و دست رو میسوزند ولی خود قوری ن
سلام.من چایساز سانی مدل ۱۵۲۰ دارم که شیرش خراب شده.چرا جایی پیدا نمیشه؟یعنی بندازمش دووور؟
سلام یه چای ساز دارم که قبل از جوش امدن اب خاموش میشود و دوباره دکمه را میزنم روشن نمیماند
سلام من کتری رو شستم حالا روشن نمیشه بنظرتون مشگلش چیع ؟؟
سلام ببخشید قفل در کتری چایسازم شکسته قطعشو میتونم پیدا کنم ؟
میشه لطفاً جواب بدین؟
یه خازن cbb22
155j400v میگردم
چایسازم فونیکسه
برد کاملشم باشه ممنون میشنم
سلام وقت بخیر، کتری برقی من از زیرش آب میده میخام تعمیربش میگن باید آب بندی بشه. اما هرجا رنگ میزنم میگن ما آب بندی انجام نمیدیم
شیشه ی بیرونی چایساز م شکسته خطر ناکه؟ چیکار کنم؟
سلام چایساز من روهمی هست الان صفحه ای که کتری در آن قرار داره روشن میشه علامت E2رو نشون میده و دیگه خاموش میشه مشکل چایساز من چیست؟؟
سلام چایساز من روهمی هست الان صفحه ای که کتری در آن قرار داره روشن میشه علامت E2رو نشون میده و دیگه خاموش میشه مشکل چایساز من چیست؟؟