در این مطلب میخوانید:
حتما بسیاری از شما با واژه فنگشویی آشنا هستید. فنگ شویی، علم و هنر ایجاد هماهنگی و تعادل بین موارد گوناگون پیرامون است که ما از آنها انرژی میگیریم. از نظر لغوی فنگشویی به معنای آب و باد است. این عبارت از فلسفه کشور چین نشات میگیرد و هدف آن یافتن بهترین حالت چیدمان در مکانهای مختلف است. قطعا همه ما با سفرهی هفت سین و شیرینی و لذت چیدن آن، در روزهای پیش از آغاز سال نو، آشنا هستیم؛ سفرهای که فلسفهای باستانی داشته و همواره مورد توجه و احترام ایرانیان بوده است.
از آن جایی که در چیدن سفره هفت سین، نظم و هماهنگی مشخصی وجود دارد و هر کدام از اجزا و ارکان آن، فلسفهی مختص خود را دارا میباشند، میتوانیم ردپای فنگ شویی هفت سین را حس کنیم. در این نوشتار با ما همراه باشید تا نکات جالبی را در مورد فنگ شویی چیدن سفره هفت سین به شما ارائه دهیم.
فنگ شویی هفت سین چیست؟
در علم فنگشویی باور بر این است که جهان پیرامون ما سرشار از انرژی است. در واقع نوعی از انرژی مطرح است که با هدایت آن میتوان اثرات مثبت یا منفی آن را در زندگی لمس کرد. طبق سنت دیرینه، ما ایرانیان در آغاز سال جدید شمسی سفره هفت سین میچینیم و همانطور که میدانید این سفره دارای اجزای گوناگونی است که هر یک نمادی از یک فسلفه معین هستند.
حال میتوان گفت اگر نظم و تعادل حاکم بر سفره هفت سین، با هماهنگی جاری در فنگ شویی همراه شود، تصویر و انرژی قدرتمند و ویژهای را در فضای منزل پراکنده میکند. هر کدام از اجزای سفرهی هفت سین مانند سیب و سرکه و سنجد و سبزه و غیره بازتاب انرژی معینی هستند که ما با چیدن اصولی آنها میتوانیم اثرات مثبت این انرژی را در فضای منزل و برای ساکنین آن، ایجاد کنیم.
چیدن سفره هفت سین بر اساس اصول فنگ شویی
ممکن است سفرهای که برای چیدن هفت سین مورد استفاده قرار میگیرد، دارای اشکال گوناگونی باشد. اما بنا بر برخی عقاید استفاده از سفرههای مربع شکل انرژی بیشتری را در فضا ایجاد میکند.
شاید برایتان سوال پیش بیاید که کدام بخش از منزل میتواند فضای مناسبتری برای پهن کردن سفرهی هفت سین ایجاد کند؟ ما به این سوال، پاسخ میدهیم. بخشهای شمال، شمال غرب، شرق و مرکز خانه از جملهی بهترین جهات برای پهن کردن سفره هفت سین شما است. بر اساس فنگ شویی چیدمان سفره هفت سین، با قرار دادن و چیدن سفره در این بخشها از خانه، انرژی مثبت فراوانی در فضا جاری خواهد شد.
فنگ شویی سفرهی هفت سین و سبزه
در سفره هفت سین، همیشه سعی بر آن است که از نمادهایی استفاده شود که نشانهای از تداوم حیات و سرزندگی باشد.
سبزه و یا گیاه سنبل از جمله مواردی است که شادابی و زیبایی زندگی را بیش از هر چیز دیگری نشان میدهد. از منظر فنگشویی هفت سین نیز گذاشتن سبزه در سفره، انرژی و حیات را در فضای منزل و بین افراد حفظ میکند. یکی از مناسبترین بخشها برای قرار دادن سبزه روی سفره، بخش شرقی آن است. از دیگر مواردی که باید در فنگ شویی سفره هفت سین رعایت شود بستن دور سبزه با یک روبان است. این امر از آشفتگی سبزه جلوگیری میکند.
سیب در فنگ شویی چیدن سفره هفت سین
سیب و سرخی آن در سفره هفت سین، نماد عشق و سلامتی است. بر اساس قواعد فنگ شویی هفت سین، شما میتوانید به تعداد اعضای خانواده سیب درون سفره قرار دهید. بهتر است سیب سفره هفت سین، در بخش جنوب غربی سفره قرار بگیرد.
نقش سکه در فنگشویی هفت سین
همانطور که میدانید سکه نماد ثروت و دارایی است. سکه به منظور نیت برای افزایش برکت در سفره هفت سین قرار میگیرد. گاهی میتوان در کنار سکه، کاسهای برنج یا گندم روی سفره قرار داد که همگی نشانهی برکت بیشتر است. براساس قواعد فنگ شویی، شما میتوانید سکه را در بخش جنوب شرقی سفرهی خود قرار دهید.
سرکه و فنگ شویی هفت سین
سرکه از دیگر ارکان سفره هفت سین ما ایرانیهاست. اعتقاد بر این است که سرکه نمادی از رضایت و تسلیم است و قرار دادن آن در سفره هفت سین انرژی مثبتی را بر فضا حاکم میکند. برخی دیگر نیز معتقدند سرکه نماد استقامت و صبر است تا بتوان در سال جدید در برابر مسائل، شکیبایی و صبر داشت.
فنگشویی هفت سین و سماق
بسیاری از ایرانیان در کنار سفره هفت سین خود سماق میگذارند و معتقدند که سماق نمادی از طعم زندگی است و نشان میدهد که میتوان در زندگی صبور بود. بر اساس قوانین فنگشویی سفره هفت سین، بهتر است سماق را در پایینترین بخش سفره قرار دهید.
فنگشویی سفره هفت سین و سنجد
عقیده بر این است که سنجد نمادی از معاشرت و روابط است، امری مهم که در استحکام دوستیها نقش مهمی دارد. برخی میگویند فلسفه گذاشتن سنجد در سفرهی هفت سین، طول عمر است و بهتر است آن را در بخش شمال غربی سفره قرار دهیم
سیر و فنگشویی چیدمان سفرهی هفت سین
سیر نمادی از قناعت است. ایرانیان بر سر سفره هفت سین خود سیر میگذارند تا انرژی مناسب را در فضای خانه پراکنده کنند. فنگشویی میگوید بهتر است سیر در بخش غربی سفره هفت سین قرار بگیرد.
ارکان دیگر سفرهی هفت سین و فنگشویی
از دیگر اجزای سفره ی هفت سین میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- تخم مرغ رنگی
- قرآن
موارد مختلف دیگری وجود دارند که ما ایرانیان از آنها در چیدن سفره هفت سین استفاده میکنیم که هر یک نماد و سمبل فلسفهای خاص است. به راحتی میتوان نمادهای فنگ شویی را در تمام این موارد پیدا کرد.
برای مثال تخم مرغ رنگی از جمله مواردی است که در تزئین سفره هفت سین استفاده میشود. تخممرغ نماد باروری است. فنگشویی چیدمان سفره هفت سین میگوید تخممرغ میتواند نشانه و انرژی مثبتی برای بارآوری به خصوص برای زوجهای جوان باشد و بهتر است در قسمت بالای سفره قرار داده شود. کتاب قرآن از دیگر ارکان سفره هفت سین بوده که نشانهی تقدس و پاکی است.
قرآن را بر سفره هفت سین میگذارند تا روشنگر راه و رسم زندگی پیش روی افراد خانواده باشد. بهتر است قرآن در بالاترین بخش سفره قرار بگیرد. آینه و آب نیز از مواردی است که در چیدمان سفره هفت سین استفاده میشود. هر دو اینها نشانه پاکی و روشنی هستند و انرژی بالایی را در فضا ایجاد میکنند.
سخن نهایی
در این نوشتار سعی شد تا مطالب مختلفی در مورد فنگ شویی چیدمان سفره هفت سین و تاثیر آن بر چینش اجزای هفت سین برای شما ارائه شود. اگر شما نیز تجربه و نظری در مورد فنگ شویی سفره هفت سین دارید از اینکه با ما در میان بگذارید خوشحال خواهیم شد.
ارسال پاسخ