به کمک راهنمای خرید میوه خشک‌کن، خوراکی‌های سالم آماده کنید

0

میوه خشک یا چیپس میوه یکی از تنقلات و خوراکی‌های سالم و خوشمزه به شمار می‌رود. این خوراکی از زمان گذشته، به طور سنتی تولید می‌شده و امروزه نیز با وجود انواع دستگاه میوه خشک‌کن، چیپس‌های میوه متنوعی در بازار وجود دارد. اما شاید شما دوست داشته باشید این تنقلات را خودتان در خانه تهیه کنید تا از بهداشت و سلامت آن مطمئن باشید. در این شرایط ما خرید میوه خشک‌کن را به شما پیشنهاد می‌نماییم.

شاید از خود بپرسید میوه خشک‌کن چیست؟ دستگاه میوه خشک‌کن که در انگلیسی به نام fruit dryer شهرت دارد، یک دستگاه برقی است. این وسیله با تولید حرارت ملایم، آب موجود در میوه‌ها را در مدت زمان کوتاهی خشک می‌نماید. حتما می‌پرسید طرز استفاده از دستگاه میوه خشک‌کن، چگونه است؟ این دستگاه کارایی بسیار ساده‌ای دارد. کافیست میوه‌های دلخواه خود را به صورت ورقه‌ای ببرید و در دستگاه قرار دهید تا خشک شوند.

ما در ادامه راهنمای خرید میوه خشک‌کن، شما را با ویژگی‌های یک دستگاه مرغوب و باکیفیت و متناسب با نیازتان آشنا خواهیم کرد. به این ترتیب می‌توانید با یک خرید آگاهانه خودتان در منزل، بهترین میوه‌های خشک را تهیه کنید. پس با ما همراه باشید.

آیا خرید میوه خشک‌کن ضرورت دارد؟

میوه‌های خشک بسیار مغذی هستند و یک میان‌وعده بسیار عالی و مفید برای همه از جمله کودکان محسوب می‌شوند. برخی منابع علمی معتقدند که میوه خشک نسبت به میوه تازه، چهار برابر آنتی اکسیدان دارد. علاوه بر این چیپس میوه طعم خوبی دارد. به همین علت کودکان تمایل بیشتری به مصرف میوه خشک نسبت به میوه تازه از خود نشان می‌دهند.

به علاوه، خرید میوه خشک آماده، چندان مقرون‌به‌صرفه نیست، چراکه در بازار قیمت بالایی دارند. به همین علت برخی از خانواده‌ها، امکان خرید مداوم این محصولات را ندارند. همچنین ممکن است میوه‌های خشک فروشگاهی، حاوی مواد نگهدارنده نیز باشند. خشک کردن میوه به روش سنتی هم مشکلاتی دارد. این مشکلات عبارتند از: بد شکل شدن میوه، تغییر رنگ، تغییر مزه و گاهی هم خراب شدن و کپک زدن میوه. اما زمانی‌که از دستگاه میوه خشک‌کن بهره بگیرید، شکل ظاهری، طعم و رنگ میوه‌ها حفظ خواهد شد.

نکته دیگر این است که با خرید میوه خشک‌کن، علاوه بر خشک کردن میوه‌ها، امکان خشک کردن سبزیجات را نیز خواهید داشت. در واقع این دستگاه در یک زمان کوتاه، میوها و سبزیجات را به روشی کاملا بهداشتی خشک می‌نماید. به همین علت چه خانم خانه شاغل باشد و چه خانه‌دار، امکان استفاده از این دستگاه را خواهد داشت.

پس چه چیزی بهتر از اینکه با کمک راهنمای خرید میوه خشک‌کن، برای خود و فرزندانمان خوراکی‌های سالم، مفید و خوشمزه تهیه نماییم.

بیشتر بخوانید: با راهنمای خرید خردکن سرعت آشپزی را بیشتر کنید

برش‌های نازک گلابی، موز و توت فرنگی چیده شده روی طبقات میوه خشک‌کن
با خرید میوه خشک‌کن، دیگر لازم نیست شما چند روز برای خشک شدن میوه‌ها صبر کنید. بلکه این پروسه، بسته به میوه مورد نظر، ظرف چند ساعت انجام می‌شود.

دانلود اپلیکیشن استادکار

  • نسخه IOS استادکار
  • نسخه اندروید استادکار
  • دریافت از اپ استور و سیب اپ
  • دریافت از گوگل پلی، کافه بازار و مایکت
دریافت این خدمت از استادکار

انواع میوه خشک‌کن

داخل میوه خشک کن‌ها، سینی‌ها یا قفسه‌هایی تعبیه شده که میوه‌های خرد شده، روی آنها قرار می‌گیرند. سپس دستگاه به آرامی هوای گرم را وارد طبقات می‌کند. با شروع گردش هوا، رطوبت میوه‌ها و سبزیجات از بین رفته و این مواد خشک می‌شوند. در برخی از دستگاه‌ها هوای گرم به صورت عمودی و در برخی دیگر به صورت افقی جریان پیدا می‌کند. به همین علت، دستگاه‌های میوه خشک‌کن به طور عمده به دو دسته جریان عمودی و جریان افقی تقسیم می‌شوند. در ادامه راهنمای خرید میوه خشک‌کن، ما در مورد هر نوع، صحبت خواهیم کرد.

بیشتر بدانید: با کمک راهنمای خرید آبمیوه‌گیری، نوشیدنی سالم در خانه آماده کنید

  • دستگاه میوه خشک‌کن با گردش هوای عمودی

منبع تولید گرما در میوه خشک‌کن‌های جریان عمودی، معمولا در کف دستگاه قرار دارد. این قبیل میوه خشک‌کن‌ها، اغلب استوانه‌ای شکل هستند و طبقاتشان روی هم چیده می‌شوند. درِ دستگاه هم معمولا از بالا باز می‌شود. به این معنی که برای بیرون آوردن سینی پایینی، باید همه سینی‌های بالاتر را در آورد. این نوع میوه خشک‌کن، قیمت مقرون‌به‌صرفه‌تری دارد و جمع‌وجور است. اما گاهی باید در طول فرآیند خشک‌ کردن، سینی‌های طبقات مختلف دستگاه را چند بار جابه‌جا کنید تا نتیجه رضایت‌بخشی حاصل شود.

برش‌های میوه داخل دستگاه میوه خشک‌کن استوانه‌ای با گردش هوای عمودی
طرز استفاده از دستگاه میوه خشک‌کن با گردش هوای عمودی آسان است. اما زمان خشک کردن میوه‌ها، بیشتر از نوع گردش هوای افقی است.
  • دستگاه میوه خشک‌کن گردش هوای افقی

منبع حرارت در خشک‌کن‌های نوع گردش هوای افقی، درست مثل فرهای فن‌دار، در عقب دستگاه قرار دارد. این قبیل میوه خشک‌کن‌ها، اغلب طبقات کشویی دارند و درشان از پهلو باز می‌شود. پس می‌توانید سینی هر طبقه را بدون نیاز به جابه‌جایی سایر سینی‌ها، بیرون بیاورید. این نوع دستگاه‌های میوه خشک‌کن، از انواع جریان عمودی گران‌تر هستند. اما توزیع گرمای یکنواخت‌تری داشته و برای خشک‌ کردن گوشت هم کارایی دارند.

این دستگاه‌ها در اندازه‌های متنوعی به بازار عرضه می‌شوند. به عنوان مثال، میوه خشک‌کن‌های کوچک در اندازه‌های رومیزی وجود دارند. این دستگاه‌ها تا اندازه بزرگ‌تر صنعتی نیز تولید می‌شوند. تنها عیبی که دستگاه‌های گردش هوای افقی دارند، این است که در مقایسه با انواع گردش هوای عمودی، جاگیرتر هستند.

خواندن این مطلب نیز مفید است: با راهنمای خرید غذاساز، یک دستیار آشپزی حرفه‌ای داشته باشید!

فردی در حال بستن درب دستگاه میوه خشک‌کن خانگی با گردش هوای افقی
قیمت دستگاه میوه خشک‌کن خانگی با گردش هوای افقی، کمی بالاتر است. اما در عوض حرارت در کلیه طبقات یکسان است و نیازی به جابه‌جا کردن سینی‌های طبقات نیست.

ویژگی‌های متفاوت در میوه خشک‌کن

در این بخش از راهنمای خرید میوه خشک‌کن، به ویژگی‌های متفاوت این دستگاه‌ها اشاره می‌نماییم. به این ترتیب شما معیارهای درستی برای مقایسه انواع میوه خشک‌کن را خواهید داشت.

  • توزیع و گردش گرما

برای خشک‌ کردن مواد غذایی، فقط کافیست مواد مورد نظر مدتی در معرض دمای مناسب قرار بگیرند. تنها چالش این فرآیند، توزیع یکنواخت گرماست. پس اول ببینید مدل انتخابی‌تان چگونه عمل می‌کند. همان‌طور که اشاره کردیم، این دستگاه‌ها با جریان افقی یا عمودی هوای گرم، اقدام به خشک کردن میوه و سبزی می‌نمایند. اما یادتان نرود که دستگاه‌های جریان افقی، توزیع گرمای بهتری دارند و نتیجه بهتری به شما می‌دهند.

این مطلب نیز آموزنده است: روش های مختلف خشک کردن میوه در خانه

  • کاربری آسان

طرز استفاده از دستگاه میوه خشک‌کن، اصلا پیچیده نیست. کار با مدل‌ها و برندهای مختلف هم تقریبا مشابه است. اما بعضی از مدل‌ها به آپشن‌هایی مجهز هستند که کاربرد دستگاه را آسان‌تر می‌کند. مثلا اگر خشک‌کن قادر به توزیع یکنواخت گرما باشد، دیگر نیازی نیست سینی‌ها را چند بار جابه‌جا کنید یا نیازی نیست خشک‌کن‌های تایمردار را مدام چک کنید.

  • قابلیت شستشو در ماشین ظرفشویی

نکته دیگری که کار با میوه خشک‌کن‌ها را راحت‌تر می‌کند، قابلیت شستشوی قطعات در ماشین ظرفشویی است. هرچه قطعات جداشدنی دستگاه بیشتر باشد، راحت‌تر می‌توان آن قطعات را جدا کرد و در ماشین ظرفشویی شست.

نصب و سرویس ماشین ظرفشویی

نصب و سرویس ماشین ظرفشویی

  • تعمیر انواع ماشین ظرفشویی
  • تعمیر ماشین ظرفشویی رومیزی و ایستاده
  • راه اندازی و نصب ماشین ظرفشویی های مختلف
  • تعمیر موتور ظرفشویی و تعمیر مخزن رزین
دریافت این خدمت از استادکار
  • اندازه و گنجایش

قبل از خرید میوه خشک‌کن، اول باید ببینید چقدر برایش فضا دارید. مدل‌های جمع‌وجورتر خصوصا انواع جریان عمودی، فضای کمتری اشغال می‌کنند، اما گنجایش کمتری دارند. پس در هر بار استفاده، نمی‌توانید خوراکی‌های زیادی را با آن خشک نمایید. در مجموع، اگر این وسیله را برای استفاده دائمی نمی‌خواهید، خرید مدل‌های حجیم و جاگیر، منطقی به نظر نمی‌رسد.

برش‌های میوه و سبزیجات روی طبقات دستگاه میوه خشک‌کن استوانه‌ای
میوه خشک‌کن بزرگ معمولا در کابینت جا نمی‌شود. پس قبل از خرید میوه خشک‌کن بزرگ، جایی روی کابینت برای آن در نظر بگیرید.
  • صدا

اغلب میوه خشک‌کن‌ها فن‌ دارند. پس عجیب نیست که در زمان کار، سروصدا داشته باشند. بلندی صدا در هر مدلی فرق می‌کند. قطعا مدل‌های کم‌صداتر، طرفداران بیشتری دارند. اما باید بدانید که در کل، دستگاه‌های میوه خشک‌کن‌ از نوع جریان افقی، اندکی بیشتر صدا می‌کنند. پس اگر به صدا حساس هستید، به توصیه‌های راهنمای خرید میوه خشک‌کن توجه کافی داشته باشید.

خواندن این مقاله را از دست ندهید: راه‌کارهای خانگی مفید برای شستن میوه و سبزیجات

  • زمان مورد نیاز برای خشک کردن

مواد غذایی مختلف، در زمان‌های متفاوتی خشک می‌شوند. هرچه زمان برای خشک کردن میوه و سبزی بیشتر باشد، میزان انرژی مصرفی هم بالاتر خواهد رفت. این زمان به مدل دستگاه و البته ضخامت برش شما بستگی دارد. پس در زمان خرید میوه خشک‌کن، باید دستگاهی را انتخاب کنید که در زمان کوتاه‌تری میوه و سبزیجات را خشک نماید.

برش‌های میوه در حال خشک شدن روی سینی طبقات میوه‌خشک‌کن
میوه‌های آب‌دار و میوه‌های دارای قند بالا، زمان بیشتری برای خشک شدن نیاز دارند. پس اگر دوست دارید این موارد سریع‌تر خشک شوند، برش‌ها را در اندازه نازک‌تر انجام دهید.

نکات خرید میوه خشک‌کن

  • قیمت

یکی از مهم‌ترین نکات در راهنمای خرید میوه خشک‌کن، قیمت آن است. چون اگر شما مدلی را مد نظر داشته باشید اما بودجه شما کمتر از قیمت دستگاه باشد، نمی‌توانید آن را تهیه کنید. پس در زمان خرید، دستگاه‌هایی را بررسی کنید که قیمت آنها در محدوده بودجه شما باشد.

این مقاله نیز جالب است: با راهنمای خرید سرخ‌کن مواد غذایی را طلایی کنید!

  • ترموستات

هر میوه در دمای خاص خود خشک می‌شود. به همین دلیل، خرید میوه خشک‌کن با داشتن تعداد انتخاب بیشتر برای تنظیم دما، در اولویت است. وظیفه ترموستات، نگهداری دما در درجه تعیین شده خواهد بود. وجود این ابزار، نتیجه مطلوب‌تری برای شما حاصل می‌نماید.

میوه‌های خشک شده روی سینی‌های طبقات دستگاه میوه خشک‌کن
نقش ترموستات برای میوه خشک‌کن، بسیار مهم است. چرا که ترموستات، دما را ثابت نگه می‌دارد و باعث می‌شود میوه‌های خشک، چروکیده و بد شکل نشوند.
  • توان مصرفی

هرچه توان مصرفی وسیله‌ای کمتر باشد، برق کمتری هم مصرف می‌کند. میوه خشک‌کن‌‌هایی که توان مصرفی بالاتری دارند، سریع‌تر گرم می‌شوند، اما قیمت بالا‌تری دارند. در ضمن برق بیشتری هم مصرف می‌کنند. توان مصرفی میوه خشک‌کن‌های خانگی بین ۳۰۰ تا ۱۰۰۰ وات است. این توان مصرفی به کارکرد المنت حرارتی و فن دستگاه برمی‌گردد. در زمان خرید میوه خشک‌کن، باید بدانید که اندازه و تعداد فن در مدل‌های مختلف متفاوت است. در نتیجه توان و میزان مصرف انرژی هر دستگاه، متغیر خواهد بود.

بیشتر بدانید: روش صحیح ضدعفونی غذا، خوراکی، میوه و سبزیجات

  • جنس بدنه

جنس بدنه میوه خشک‌کن‌ها از پلاستیک یا فولاد ضدزنگ است. البته فولاد ضدزنگ بیشتر برای ساخت خشک‌کن‌های سایز بزرگ و مدل‌های صنعتی استفاده می‌شود و برای ساخت خشک‌کن‌های خانگی به کار نمی‌رود.

یک دستگاه میوه خشک‌کن خانگی با بدنه پلاستیکی آبی روی کابینت آشپزخانه
یکی از دلایل تفاوت قیمت دستگاه میوه خشک‌کن صنعتی با میوه خشک‌کن‌های خانگی، همین جنس بدنه است. بدنه میوه خشک‌کن خانگی، به طور معمول از پلاستیک ساخته می‌شود که ارزان‌تر از فولاد ضدزنگ است.
  • ظرفیت و گنجایش دستگاه

همانطور که اشاره گردید، میوه خشک‌کن‌ها در دو نوع خانگی و صنعتی تولید می‌شوند. نوع صنعتی در تولید انبوه به کار رفته و برای استفاده در خانه مناسب نیست. هر میوه خشک‌کن صنعتی، در هر بار می‌توانید تا صدها کیلو میوه را خشک کند. به همین دلیل قیمت دستگاه میوه خشک‌کن صنعتی بسیار بالاتر از نوع خانگیست. اما در نوع خانگی هم باید گنجایش میوه را در نظر بگیرید تا برای خشک کردن میوه، مجبور نباشید چندین بار پروسه را تکرار کنید.

میوه‌های خشک شده داخل دستگاه میوه خشک‌کن صنعتی
یکی دیگر از دلایل تفاوت قیمت دستگاه میوه خشک‌کن خانگی و صنعتی، سرعت کار و میزان گنجایش بالای دستگاه صنعتی است.

معرفی برندهای معروف

برندهای مختلفی دستگاه میوه خشک‌کن را تولید و عرضه می‌نمایند. ما در این بخش از راهنمای خرید میوه خشک‌کن، برندهای معروف را به شما معرفی خواهیم کرد. بهتر است برای خرید میوه خشک‌کن، به سراغ این برندها بروید:

  • میوه خشک‌کن پارس خزر
  • میوه خشک‌کن دلمونتی
  • میوه خشک‌کن نوا
  • میوه خشک‌کن دسینی
  • میوه خشک‌کن فوما
  • میوه خشک‌کن مکسی
  • میوه خشک‌کن گوسونیک
  • میوه خشک‌کن مایر
  • میوه خشک‌کن هانوور
  • میوه خشک‌کن فلر
  • میوه خشک‌کن دبلیو ام اف
  • میوه خشک‌کن آزور
  • میوه خشک‌کن رمانتیک هوم
برش‌های میوه و سبزیجات خشک شده روی طبقات دستگاه میوه‌خشک‌کن
برای خرید میوه خشک‌کن، هرگز به سراغ برندهای متفرقه نروید؛ چون این برندها، گارانتی ندارند و در صورت بروز مشکل، هزینه‌های اضافی بر عهده خریدار خواهد بود.

مدل‌های مشهور و پرطرفدار 

ما در راهنمای خرید میوه خشک‌کن، قصد داریم تعدادی از مدل‌های پرفروش را هم به شما معرفی کنیم. قیمت حدودی این مدل‌ها نیز آورده خواهد شد. به این ترتیب شما می‌توانید موارد را با بودجه خود مطابقت دهید و مناسب‌ترین مدل را برای خرید انتخاب نمایید.

  • میوه خشک‌کن فلر مدل FD 500

این مدل میوه خشک‌کن دارای ۵ طبقه بوده و بازه حرارتی آن بین ۳۵ تا ۷۰ درجه سانتیگراد و قابل تنظیم است. بدنه و سینی‌های طبقات از پلاستیک ساخته شده و کنترل پنل دیجیتالی هم دارد. میزان صدای تولید شده در حین کار متوسط است. اگر قصد خرید میوه خشک‌کن فلر را دارید، لازم است حدود ۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان هزینه کنید.

خرید میوه خشک‌کن فلر مدل FD 500
این دستگاه علاوه بر سینی‌های معمول، دارای سینی مخصوص تهیه لواشک هم هست.
  • میوه خشک‌کن مایر ۳۹۳۹

میوه خشک‌کن مایر با مدل ۳۹۳۹، دستگاهی بسیار موفق در زمینه خشک‌ کردن میوه‌ها و سبزیجات است. این دستگاه ۵ طبقه دارد که از جنس پلاستیک مشبک ساخته‌ شده‌اند، البته طبقات دستگاه قابل کم شدن هم هستند. جریان یکنواخت و گردش هوای داغ افقی، باعث خشک شدن یکنواخت میوه‌ها می‌شود. توان این دستگاه هم ۳۰۰ وات است. برای خرید میوه خشک‌کن مایر ۳۹۳۹، لازم است بودجه‌ای معادل ۲ میلیون تومان داشته باشید.

  • میوه خشک‌کن پارس‌خزر (سایا) مدل GP-102

این میوه خشک‌کن گردش هوای عمودی دارد، استوانه‌ای شکل و سفید رنگ است و توان ۳۰۰ واتی دارد. این دستگاه کوچک است و تنها دو کیلوگرم وزن دارد، پس به دلیل جمع‌وجور بودن، به راحتی در داخل کابینت جا می‌شود. این دستگاه، یکی از میوه خشک‌کن‌های به صرفه و اقتصادی است و قیمت آن تنها ۱ میلیون تومان است.

خرید میوه خشک‌کن پارس‌خزر (سایا) مدل GP-102
با خرید میوه خشک‌کن سایا، علاوه بر خشک کردن انواع سبزی‌های معطر و میوه‌ها، می‌توانید گل‌های طبیعی را هم خشک کنید.
  • میوه خشک کن مکسی مدل FRUIT

میوه خشک‌کن مکسی مدل FRUIT دستگاهی کارآمد برای دوست‌داران میوه‌های خشک و برگه‌های میوه است. این دستگاه با پنج طبقه، امکان خشک‌کردن همزمان چند نوع میوه را به کاربر می‌دهد و از موتوری با توان ۳۵۰ وات برخوردار است. در ضمن از طریق دکمه‌های تنظیمات دستگاه، می‌توانید دما و زمان را به راحتی تنظیم کنید. این دستگاه در بازار به قیمت ۱ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

  • میوه خشک کن نوا مدل NFS-9010DFD

این دستگاه دارای یک پنل دیجیتال است و امکان تنظیم دما بین ۴۰ تا ۷۰ درجه سانتیگراد وجود دارد. بدنه آن از جنس پلاستیک ساخته شده و زیر دستگاه، پایه‌های ضدلغزش نصب گردیده است. قابلیت شستشوی لوازم جانبی در ماشین ظرفشویی نیز وجود دارد. قیمت خرید میوه خشک‌کن نوا با این مدل، ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است.

خرید میوه خشک کن نوا مدل NFS-9010DFD
طرز استفاده از دستگاه میوه خشک‌کن نوا بسیار راحت است؛ چون سینی‌های بزرگ با قابلیت چرخش ۳۶۰ درجه دارد.

معرفی بورس و محل خرید میوه خشک‌کن

امروزه برای خرید میوه خشک‌کن، دو روش معمول وجود دارد. اولی خرید به روش حضوری با مراجعه به فروشگاه‌های لوازم خانگی است. دومی هم خرید اینترنتی و آنلاین است. اگر شما تمایل دارید انواع میوه خشک‌کن را از نزدیک ببینید و توضیحات فروشنده را در مورد هر دستگاه بشنوید، می‌توانید خرید خود را به‌ صورت حضوری انجام دهید. مراکز مهم و بورس فروش میوه خشک‌کن در تهران عبارتند از: خیابان شریعتی، میدان شوش، سه‌راه امین‌حضور و بازار بزرگ تهران.

اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی، خریدهای لوازم خانگی به صورت آنلاین هم انجام می‌شوند. با این کار لازم نیست وقت خود را برای رفتن به مراکز خرید، در ترافیک هدر دهید. برای خرید میوه خشک‌کن هم فقط لازم است به سایت‌های معتبر فروش آنلاین سر بزنید. در این روش، امکان مقایسه مشخصات انواع میوه خشک‌کن و قیمت‌های آن‌ها با یکدیگر وجود خواهد داشت. خوشبختانه سایت‌های معتبر، جنس تقلبی نمی‌فروشند. در ضمن اجناسشان نیز به‌طور معمول دارای گارانتی است. به همین دلیل می‌توانید خرید میوه خشک‌کن خود را بدون دغدغه و با آرامش خیال انجام دهید.

دانلود اپلیکیشن استادکار

  • نسخه IOS استادکار
  • نسخه اندروید استادکار
  • دریافت از اپ استور و سیب اپ
  • دریافت از گوگل پلی، کافه بازار و مایکت
دریافت این خدمت از استادکار

جمع‌بندی

وجود ۲ تا ۹۶ درصد آب در میوه‌ها سبب می‌شود محلی مناسب برای رشد انواع قارچ و باکتری باشند. همین مورد باعث خراب شدن سریع میوه‌ها می‌شود. با خشک کردن میوه برخلاف تبدیل آن به کمپوت، مربا و فرآورده‌های دیگر، ارزش غذایی آن تا حد زیادی حفظ می‌شود. به همین علت است که این روزها میوه خشک‌کن، به یک کالای کاربردی و پرطرفدار تبدیل شده است.

ما در راهنمای خرید میوه خشک‌کن، به مشخصات، ویژگی‌ها و قیمت برخی از مدل‌های پرفروش بازار اشاره کردیم. تنها لازم است شما به این نکات توجه کنید تا یک خرید به صرفه و مناسب انجام دهید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.