نکات اسباب کشی که باید بدانید
اسباب کشی شاید به نظرتان یک کار بسیار سخت و پر دردسر بیاید. اما با داشتن یک برنامه ریزی درست میتوانید این کار را به راحتی و در مدت کمی انجام دهید. در ادامه قصد داریم تا با شرح نکات اسباب کشی شما در روند این کار کمک کنیم. با دانستن این نکات نه تنها روند کار شما سریعتر میشود بلکه کارتان با هزینه کمتری انجام میشود. البته اگر هنوز دلیل کافی برای اسباب کشی پیدا نکرده باشید بهتر است کمی درباره دلایل اصلی نقل مکان بخوانید.
کار را عقب نیندازید
هر چه از شروع اسباب کشی بترسید و کارتان را عقب بیاندازید سختتر میشود. بهتر است به موقع دست به کار شوید. با کمی برنامه ریزی درست میتوانید همه کارها را سر وقت و بدون دردسر تمام کنید. برای اسباب کشی وقت کافی در نظر بگیرید و یک زمان بندی برای آن مشخص کنید و خودتان را مجبور کنید که از این زمان بندی پیروی کنید. در ابتدا برای خودتان یک لیست از کارهایی که باید انجام دهید و لوازمی که نیاز دارید تهیه کنید.
لوازم اضافی را دور بریزید
یک نایلون بردارید و در خانه بگردید دنبال لوازمی که به دردتان نمیخورد و فقط جای اضافی اشغال کرده اند. هر وسیلهای که نیاز ندارید را دور بریزید. وسیلههایی که هنوز سالم هستند ولی از آنها استفاده نمیکنید را میتوانید به دیگران بدهید یا حتی بفروشید. اما به هیچ وجه این وسیلههای به درد نخور را با خود به خانه جدید بار نکنید.
وسایلهایتان را تمیز کنید
یکی از مهمترین نکات اسباب کشی این است که وسیلهها را پیش از بسته بندی تمیز کنید. با این کار در خانه جدیدتان هم همه چیز سریعتر سر و سامان پیدا میکند. پس از آن که وسایل اضافی را دور ریختید باقی لوازمی که باقی مانده را تمیز کنید. به خصوص ظرف و ظروف را تمیز کرده و بسته بندی کنید.
لیستی از لوازم مورد نیاز تهیه کنید
پیش از شروع بسته بندی تمام وسایلی که نیاز دارید را روی کاغذ بیاورید. این وسایل میتواند شامل جعبه در سایزهای مختلف، روزنامه، پلاستیک حبابی، ماژیک، چسب، پارچه و غیره باشد. همه لوازم را در بستههای مناسب خودشان قرار دهید. همچنین دقت کنید که لوازم مشابه را در یک بسته قرار دهید. مثلا ظروف شکستنی بسته بندی جدا داشته باشند. بهتر است دور ظروف شکستنی پارچه یا حوله بپیچید تا کمتر آسیب ببینند. با ماژیک روی بستهها بنویسید که هر محتویات هر کدام چه چیزی است. با این کار سریعتر خانه جدیدتان سر و سامان میابد. همچنین اگر جعبههای مخصوص برخی وسایل همچون یخچال و لباسشویی را نگه داشته اید از آنها استفاده کنید.
کشوهای لباس را خالی نکنید
یکی از نکات اسباب کشی درباره بسته بندی لباس این است که کشوی لباسها را خالی نکنید. به جای اینکه لباسها را جدا داخل کارتنها جمع کنید میتوانید کشوها را بسته بندی کنید. برای این کار کافیست روی کشوها را بپوشانید و وقت خود را برای بسته بندی لباس هدر ندهید. با این کار از سنگینتر شدن کمد هنگام اسباب کشی هم جلوگیری میکنید.
برخی از وسیلهها را خودتان حمل کنید
همه وسایل را به کامیون نسپارید. اشیای با ارزش را خودتان جداگانه بسته بندی کنید و حمل و نقل آن را به کسی نسپارید. این اشیا را حتما در جای ویژهای نگه دارید تا لابلای وسایل گم نشوند. اشیای ظریف و شکستنی را هم ترجیحا خودتان حمل کنید و در بسته بندی ویژهای بپیچیدشان و دورشان طناب محکمی بپیچید تا تکان نخورند.
دیوارها فراموش نشود
قدم نهایی پایین آوردن تابلوها و آویزهایی است که به دیوار آویزان کرده اید. بهتر است تابلوها را محکم با کارتن و مقوا ببندید و در جعبه قرار دهید. اگر تابلوها خیلی بزرگ هستند فقط یک مقوا دورشان بپیچید و در کامیون حواستان باشد که به صورت استاده در یک گوشه قرار دهید. لوازم دکوری دیوار را هم در جعبهها قرار دهید و همانند لوازم شکستنی دورشان پلاستیک حبابدار بپیچید.
این ها تمام نکات اسباب کشی بودند که بهتر است پیش از هر کاری بدانید. شما دیگر چه نکات اسباب کشی میدانید که در این متن نیامده است؟ برای ما در بخش کامنتها بنویسید که چه چیزهایی باعث میشود یک اسباب کشی راحت داشته باشید. اگر فرصت کافی برای اسباب کشی ندارید میتوانید از افراد متخصص کمک بگیرید. برای این کار میتوانید سری به خدمات استادکار بزنید و از افراد متخصص در این زمینه کمک بخواهید.
اسبابکشی و حمل اثاثیه
- ✔اسباب کشی منزل، محل کار، شرکت و اداره
- ✔اسباب کشی با کامیون، خاور و وانت نیسان
- ✔حمل بار و حمل اثاثیه منزل
- ✔اسباب کشی اصولی با کارگر باربر متخصص