آموزش کامل تبدیل حالت تابستانه به زمستانه پکیج ایران رادیاتور
با توجه به نزدیک شدن فصول سرد سال و با در نظر گرفتن این که محصولات شرکت ایران رادیاتور از مرغوبیت بالایی برخوردار بوده و بسیاری از افراد تجهیزات گرمایشی و سرمایشی ساخت این کارخانه را خریداری کردهاند، لذا تصمیم داریم آموزش تبدیل حالت تابستانه به زمستانه پکیج ایران رادیاتور را در قالب این مقاله ارائه دهیم ، با استادکار اپلیکیشن درخواست خدمات همراه باشید .
با فرا رسیدن فصلهای سرد سال لازم است به تنطیمات تجهیزات گرمایشی خانه خود مبادرت کنیم. در صورتی که برای گرم کردن منازل خود از پکیج و رادیاتور استفاده میکنید، باید تنظیمات این پکیج را تغییر داده و ساز و کار آن را روی حالت زمستان تنظیم نمایید تا سیستم گرمارسانی پکیج و رادیاتور راهاندازی شده و برای دریافت هوای گرم مشکلی وجود نداشته باشد. به علاوه لازم است که هر چه زودتر نسبت به این امر اقدام شود تا در صورت وجود هر گونه مشکلی، پیش از سرد شدن هوا، نسبت به عیبیابی و برطرف کردن ایراد، اصلاحات و تعمیرات لازم صورت بگیرد.
توجه داشته باشید که پکیج ایران رادیاتور دو حالت تابستانی و زمستانی دارد و لازم است برای بهرهگیری از این سیستم در سرما، حالت زمستانی آن را فعال نمایید.
بیشتر بدانید نظرات مردم در مورد رادیاتور پنلی
آموزش تبدیل حالت تابستانه به زمستانه پکیج ایران رادیاتور و ذکر نکات مهم
اگر به تازگی پکیج ایران رادیاتور خریداری کردهاید و این پکیج روی حالت خاصی تنظیم نشده و قصد دارید حالت زمستانه پکیج ایران رادیاتور را روی دستگاه تنظیم نمایید، باید مطابق روشهای زیر عمل کنید:
- مرحله ۱: باید پکیج را در حالت خاموش یا غیر فعال قرار دهید.
- مرحله ۲: لازم است تک تک شیرهای قسمت زیر پکیج (شیرهای اتصال داده شده به کانال لوله کشی خانه) که در مقایسه با شیرهای دیگر ابعاد بزرگتری دارند و در واقع شیرهای رفت و برگشت آب شوفاژها به حساب میآیند، را باز کنید.
- مرحله ۳: در این مرحله باید به باز کردن همه شیرهای مربوط به رادیاتور اقدام کنید.
- مرحله ۴: در اینجا اقدام به عمل هواگیری رادیاتورها ضرورت دارد.
- مرحله ۵: وقتی عمل هواگیری رادیاتورها به پایان رسید، باید فشار پکیج را کنترل کنید. (فشار آب پکیج باید بررسی شود؛ لازم است بدانید که میزان فشار مناسب برای پکیج، حدود ۱.۵ بار است. به وسیله شیرپرکن میتوانید فشار را روی این مقدار تنظیم کنیم.)
- مرحله ۶: اگر فشار پکیج کمتر از محدوده ۱.۵ باشد، لازم است که به وسیله باز کردن شیر قسمت زیرین دستگاه، فشار پکیج را تنظیم کنید. این شیر معمولا آبی رنگ است و یا به رنگی متفاوت از سایر قطعات، قابل تشخیص خواهد بود. برای پیدا کردن این شیر دست خود را زیر پکیج ببرید، نخستین شیر یا پیچی که به آن برخورد میکنید، همان شیر تنظیم بار آب است. شیر را به اندازهای بچرخانید که فشار بار آب بالا آمده و در محدوده ۱٫۵ تا ۲ قرار بگیرد. سپس دوباره شیر را کاملا سفت نمایید.
- مرحله ۷: مرحله آخر تنظیم دستگاه روی حالت زمستانی پکیج ایران رادیاتور است. برای این منظور ولوم بزرگ را روی حالت زمستانه یعنی روی تصویر کریستال برف قرار دهید.
اما در صورتی که دستگاه روی حالت تابستانه پکیج ایران رادیاتور تنظیم شده است و میخواهید حالت زمستانی را برای آن فعال کنید، باید مراحل زیر را طی نمایید:
تبدیل حالت تابستانه به زمستانه پکیج ایران رادیاتور چگونه است؟
لازم به ذکر است که تمام مدلهای m، Bm، e و eco ساخت این شرکت با مجموعه روشهای مشابه، از حالت تابستانه به حالت زمستانه تبدیل میشوند که به شرح آن در زیر خواهیم پرداخت.
توجه داشته باشید که قبل از اقدام به هر گونه تغییر یا تنظیم در عملکرد سیستم دستگاه پکیج، باید از خاموش بودن دستگاه اطمینان حاصل کنید؛ چرا که چرخش پمپ سراسری سبب ورود هوا به داخل سیستم میشود.
حالا به آموزش تبدیل حالت تابستانه به زمستانه پکیج ایران رادیاتور در قالب مراحل مجزا میپردازیم.
- مرحله ۱: از خاموش بودن دستگاه پکیج اطمینان حاصل کنید.
- مرحله ۲: توجه داشته باشید که سه عدد شیر در قسمت زیرین دستگاه قرار دارند که یکی از آنها کوچک و دو تای دیگر بزرگ هستند. شیر کوچک مربوط به وارد شدن آب سرد به سیستم دستگاه بوده و مدام باز است. باید با باز کردن دو شیر بزرگ که شیرهای رفت و برگشت رادیاتورها محسوب میشوند، شرایط را برای حالت زمستانه پکیج ایران رادیاتور مهیا سازید. (البته اگر برای اولین بار است که قصد دارید پکیج ایران رادیاتور را روی حالت زمستانی تنظیم کنید، باز کردن شیر کوچک نیز ضرورت دارد.)
- مرحله ۳: باید تمام شیرهای رادیاتورها را باز کنید؛ برای این کار لازم است شیرهای رادیاتور را به سمت چپ یا به صورت پاد ساعت گرد (خلاف جهت عقربههای ساعت) حرکت دهید.
نکته مهم: از آن جا که روند باز کردن شیر برگشت رادیاتور با شیر رفت آن متفاوت است، برای باز کردن شیر برگشت، باید سرپوش این شیر را که از جنس پلاستیک است بردارید و قطعه مغزی شیر که درقسمت درونی آن تعبیه شده است را با بهرهگیری از اهرمی مثل آچار آلن، خلاف حرکت عقربههای ساعت بچرخانید.
- مرحله ۴: سپس لازم است که تمام رادیاتورها به طور کامل و به بهترین نحو هواگیری شوند. (استفاده از آچار مربوط به هواگیری، برای هواگیری کردن رادیاتورهای قدیمی ضرورت دارد.)
- مرحله ۵: از آنجا که بعد از هواگیری رادیاتورها، افت فشار صورت میگیرد، لذا لازم است که فشار آب پکیج را کنترل و تنظیم کنید.
- مرحله ۶: در آخر تنها کافی است ولوم سمت چپ رادیاتور که تصویر خود رادیاتور روی آن نقش بسته است و ولوم زمستانی محسوب میشود را بسته به دلخواه خود، روی درجه مورد نیاز بگذارید تا محیط رفته رفته گرم شود، به عبارت دیگر لازم است دکمه انتخاب شرایط بر روی حالت زمستانی (عکس کریستال برف) قرار داده شود و دمای مورد نظر هم توسط کلید مربوط به آن تنظیم شود. (همه این کلیدها و دکمهها بر روی پانل پکیج موجود هستند.)
به این صورت خواهید توانست حالت تابستانی پکیج ایران رادیاتور را به حالت زمستانی آن تغییر دهیم. توجه نمایید که پس از تنظیم پکیج روی حالت زمستانی، کمی زمان میبرد تا رادیاتورها گرم شده و به اصطلاح محیط هوا بگیرد.
اقدامات احتیاطی
- بعد از صورت دادن این اقدامات و تکمیل کردن همه تنظیمات گفته شده، باید از عدم وجود مشکلاتی مانند نشتی آب، اطمینان حاصل نمایید.
- بعد از آن هم با لمس تمام قسمتهای رادیاتورها، مطمئن شوید که تمام بخش های آن به صورت هماهنگ و یکنواخت گرم میشوند.
- به واسطه ولوم سمت چپ موجود روی پانل، گرم شدن محیط را مدیریت کنید و حتیالامکان از دست زدن به شیرهای رادیاتور و تنظیم آنها خودداری نمایید.
- در تابستان هم از بستن شیرهای رادیاتور خودداری نمایید، چرا که به مرور زمان تشکیل رسوبات در قسمت پشتی شیر، سبب انسداد مسیر چرخش آب خواهد شد. (همیشه تنظیمات دستگاه را از طریق خود پکیج انجام دهید.)
- اگر قصد سفر دارید، بهتر است به جای خاموش کردن پکیج، آن را روی دمایی ملایم تنظیم کنید؛ در غیر این صورت اگر میخواهید پکیج را خاموش کنید باید تمام آب داخل آن را تخلیه کرده و بعد نسبت به خاموش کردن پکیج اقدام نمایید.
کلام آخر
همان طور که مشاهده کردید، تبدیل حالت تابستانه به زمستانه پکیج ایران رادیاتور به راحتی انجام میشود. به یاد داشته باشید که مهمترین چیز در فصول پیش رو، بهینه سازی مصرف انرژی و جلوگیری از هدررفت انرژی است. به یاد داشته باشیم که قرار نیست پکیجها را روی درجه بالای حرارتی تنظیم کرده و از آن طرف پنجرهها را باز بگذاریم. با استفاده از درزگیر در پنجرهها و پوشیدن لباسهای به اندازه کافی گرم در محیط خانه، میتوانید در مصرف انرژی صرفهجویی کرده و پکیج را در حالت متعادل دمایی قرار دهید. از یاد نبریم که انرژیهای فسیلی سرمایههای سرزمین ما هستند و باید در صرفه جویی مصرف آنها، کوشا باشیم.
منابع: packagekade | poshtibanservice