معایب کابینت های گلاس که نمی دانید
از معایب کابینت های گلاس شاید فقط ایجاد خط و خش متعدد و به جا ماندن اثر انگشت آنها را بدانید. اما بهتر است بدانید که ایراد این نوع کابینتها تنها به این موارد ختم نمیشود. از طرفی لازم است تا برای نگهداری کابینت های گلاس به نکاتی توجه شود که عدم رعایت این نکات میتواند موجب کدر شدن و یا تغییر رنگ کابینت های گلاس شود. در این مقاله از استادکار قصد داریم اطلاعات بیشتری در خصوص معایب و طریقه نگهداری این نوع کابینت در اختیارتان قرار دهیم تا از انتخاب و خریدتان رضایت بیشتری داشته باشید.
معایب کابینت های گلاس
حتماً شما هم متوجه این موضوع شدهاید که این روزها خیلی از مردم، برای کابینت آشپزخانه خود از انواع گلاس استفاده میکنند. نوع مدرن و زیبایی از کابینت آشپزخانه که ظاهری براق و یکدست دارد و در رنگهای مختلفی ارائه میشود. اما بهتر است بدانید که این نوع کابینتها در کنار ظاهر جذابی که دارند، ایراداتی هم دارند که در ادامه به معایب کابینت های گلاس میپردازیم.
آسیب دیدن به وسیله رطوبت
آسیبپذیری در برابر رطوبت یکی از بزرگترین معایب کابینت های گلاس است. همانطور که میدانید مغزی کابینتهای گلاس از جنس امدیاف است و به همین دلیل این کابینتها همه ایرادات امدیاف را نیز دارند. از طرفی این نفوذپذیری نسبت به آب و رطوبت زمانی که روکشهای گلاس آسیب ببیند، بیشتر میشود.
زمانی که آببندی این کابینتها درست انجام نشود و یا روکش آن آسیب ببیند، آب به داخل نفوذ میکند و به بافت کابینت آسیب وارد میکند. بهترین روش برای رفع این مشکل استفاده از یونیتهای PVC در قسمتهای اطراف سینک است. از طرفی برای جلوگیری از ورود رطوبت و آب بهتر است که در قسمتهای برش خورده و اتصالات از چسب آکواریوم برای آببندی استفاده شود. راهکار بعدی که باید در مورد نگهداری کابینت های گلاس بدانید این است که در مرز بین صفحات روی کابینت از ابزاری به نام T استفاده کنید و به خوبی همه قسمتها را چسب کاری نمایید. یکی از بهترین روشها برای اینکه خیالتان از بابت رطوبت راحت باشد و نیاز به مراقبت کمتری داشته باشید این است که از صفحاتی به نام کورین استفاده کنید.
بیشتر بدانید مقایسه معایب و مزایای کابینت ممبران، ام دی اف یا های گلاس
تیز بودن لبههای کابینت
شاید تا به حال به این مشکل به چشم یکی از معایب کابینت های گلاس نگاه نکرده باشید. اما باید بدانید که کابینت های گلاس لبه تیزی دارند و به همین دلیل اگر نصب و ساخت کابینت تنها با کمی بیدقتی انجام شود، ممکن است آسیبی جدی به شما و اعضای خانوادهتان برساند. معمولاً کابینت های گلاس با روش اتصال فارسیبر به هم وصل میشوند. البته این موضوع در کابینتهای امدیاف هم وجود دارد که در این کابینتها امکان سنباده زده لبهها وجود دارد. روکش کابینت های گلاس قابلیت سنباده زدن ندارد و از همین رو کابینت های گلاس لبههای تیزتری دارند.
برای برطرف کردن این مشکل از حفاظهای پلاستیکی استفاده میشود. تنها موضوعی که باید در این مورد به آن توجه شود این است که حتماً از لاستیکهای مناسبی استفاده کنید تا به زیبایی کابینتهای شما خدشهای وارد نکند.
برجا ماندن لکه بر روی کابینت
یکی از بزرگترین معایب کابینت های گلاس این است که با دست زدن به آن جای دست و اثر انگشت بر آن باقی میماند. این موضوع ممکن است برای برخی افراد دردسر بزرگی محسوب شود. این مشکل معمولاً روی کابینتهایی با رنگهای تیرهتر مشخصتر است.
بیشتر بدانید علت تغییر رنگ کابینت های گلاس و روش رفع آن
ایجاد خش بر روی کابینت
یکی دیگر از معایب کابینت های گلاس این است که با برخورد اجسام تیز و برنده به راحتی دچار خش میشود. جالب است بدانید که در برخی از جنسهای کابینت های گلاس با برخورد ناخن هم ممکن است خش ایجاد شود. هرچقدر از جنس و کیفیت مرغوبتری برای کابینتهای خود استفاده کنید، احتمال آسیب به آن نیز به مراتب کمتر خواهد بود. به علاوه نوع جدیدی از کابینتها امروزه وارد بازار شده که مقاومت بالایی در برابر خش دارد و تنها کمی هزینه آن بیشتر است.
بیشتر بدانید مزایا و معایب انواع طرح های جدید کابینت MDF
یک طرفه بودن ورقه گلاس
جالب است بدانید که ورقههای گلاس به صورت یک طرفه هستند و تنها یک سمت آن روکش گلاس دارد و طرف دیگر آن ساده است. اگر کسی مایل باشد تا کابینتهایی با ظاهر دو طرفه گلاس استفاده کند، باید از دو ورقه از آن استفاده کند. این موضوع موجب میشود تا هزینههای فرد دو برابر شود و از طرفی ضخامت کار بسیار بیشتر شود.
تفاوت در کیفیت
ورقههای گلاس موجود در بازار با کیفیتها و مواد اولیه متفاوت تهیه میشوند. معمولاً برندهای معروفتر و شناخته شدهتر انتخاب بهتری هستند. نداشتن موج روی ورقههای گلاس یکی از نشانههای مرغوبیت این کابینتها است که باید قبل از خرید به آن توجه شود.
نگهداری کابینت های گلاس
همانطور که متوجه شدید، یکی از معایب کابینت های گلاس نفوذپذیری آن در برابر آب است. به همین دلیل لازم است تا مراقب باشید آب روی کابینت نریزد. سعی کنید بعد از ریختن آب روی کابینت سریع آن را خشک کنید. برای نگهداری کابینت های گلاس بهتر است از برخورد اجسام تیز و ناخن با آن جلوگیری کنید.
بسیاری از افراد برای کابینت گلاس از رنگ سفید استفاده میکنند، اما باید بدانید که این رنگ نیاز به مراقبت بیشتری دارد. این کابینتها نیاز به تمیز کردن مداوم دارند تا لکه و آلودگی بر روی آن باقی نماند. یکی دیگر از مشکلات کابینت های گلاس این است که با قرار گرفتن در برابر نور مستقیم آفتاب ممکن است تغییر رنگ دهند. به همین دلیل باید شرایطی را فراهم کنید که برای نگهداری کابینت های گلاس شما با نور مستقیم آفتاب تماس نداشته باشد. برای تمیز کردن گرد و غبار و لکههای چربی بر روی کابینت گلاس باید آن را به وسیله دستمال نمدار میکروفیبر پاک کنید.
سعی کنید حتماً هر ماه به طور کامل کابینتها را با استفاده از یک پارچه کتانی مناسب پاک کنید تا از به جا ماندن لکههای قوی بر روی کابینت جلوگیری کنید. برای تمیز کردن کابینت های گلاس میتوانید از مواد شیمیایی استفاده کنید، تنها باید توجه کنید که استفاده از مواد سفیدکننده برای تمیزکاری مجاز نیست.
کلام آخر
یکی از مهمترین نکاتی که باید در مورد کابینت های گلاس بدانید این است که حتماً از جنس و کیفیت مرغوبی استفاده کنید. سعی کنید از فرد ماهر و باتجربهای برای این کار کمک بگیرید. در کنار همه معایب کابینت های گلاس هنوز هم خیلی از افراد دوست دارند از آن در آشپزخانههای خود استفاده کنند. در این شرایط لازم است تا حتماً با روشهای نگهداری کابینت های گلاس به خوبی آشنا باشید.
اگر برای نصب کابینت جدید منزلتان به کمک افرادی متخصص نیاز داشتید، میتوانید از همکاران ما در استادکار کمک بگیرید.
کابینتسازی
دریافت این خدمت از استادکار