در این مطلب میخوانید:
پکیج لورچ شما ممکن است به دلایل مختلفی ناگهان از کار متوقف شود و یا درست زمانی که بیشتر از همیشه به آن احتیاج دارید، قادر به روشن کردن آن نباشید و یا متوجه نمایش خطا بر روی نمایشگر آن شوید. در هنگام بروز این مشکل، زمانیکه علت روشن نشدن آبگرمکن دیواری لورچ را بدانید و یا با روش ریست پکیج لورچ آشنا باشید، میتوانید خودتان به راحتی مشکل دستگاه را برطرف کنید. در این مقاله از استادکار قصد داریم تا با شناخت و عیبیابی پکیج لورچ بیشتر آشنا شویم و اطلاعات مفیدی در زمینه بروز انواع خطاهای این پکیج دیواری به دست آوریم.
با مهمترین خطاهای پکیج لورچ آشنا شوید
همه ما در بسیاری از مواقع با مجموعه خطاهایی روبرو شدهایم که به خاطر عدم آگاهی از مفاهیم آن، قادر به انجام دادن کاری برای راهاندازی دوباره دستگاهها نبودهایم؛ اما باید بدانید که برای عیبیابی آبگرمکن لورچ اطلاع از کد خطاهای مختلفی که در آن ظاهر میشود، به شما کمک میکند تا در مواقع ضروری خودتان به راحتی قادر به حل و فصل نمودن مشکلات جزئی دستگاه باشید.
از طرفی اگر با علت روشن نشدن آبگرمکن لورچ و مشکلاتی که سبب بروز چنین اتفاقی میشود آشنا باشید، راحتتر میتوانید در فصل سرما و زمانی که واقعاً نیاز به روشن کردن دستگاه دارید، خودتان این کار را انجام دهید.
بیشتر بدانید علت هوا گرفتن رادیاتور شوفاژ چیست؟

کد خطای E0:
این خطا معمولاً ناشی از مشکل عدم ارتباط ترموستات دستگاه است.
کد خطای E1:
بروز این خطا در پکیج لورچ مربوط به عدم اشتعال در دستگاه است. در هنگام بروز این مشکل دکمه C را فشار دهید تا دستگاه از حالت قفل خارج شود و اگر برطرف نشد، از یک سرویسکار کمک بگیرید.
کد خطا E2:
زمانی که این خطا نمایش داده میشود یعنی عملکرد سوییچ هوا دچار اختلال شده است.
کد خطای E3:
زمانی که ترمیستور سیستم گرمایشی دستگاه دچار اختلال شود، چنین خطایی بروی میکند. برای رفع چنین مشکلی باید با فشار دکمه C دستگاه را از حالت قفل خارج نمایید و اگر مشکل برطرف نشد، از یک کارشناس کمک بگیرید.
کد خطای E4:
در هنگام بروز این خطا باید بدانید که سنسور آب مصرفی دستگاه دچار اختلال شده است.
کد خطای E5:
بروز این خطا موجب میشود تا شعله دستگاه کاهش پیدا کند و نشانه بروز مشکلی در مدولاتور مربوط به شیر گاز دستگاه است.
کد خطای E6:
عیبیابی آبگرمکن دیواری لورچ زمانی که خطای E6 بر روی نمایشگر آن ظاهر شود نیز مربوط به زیاد شدن دمای دستگاه به بیش از ۹۰ درجه است. این خطا در پکیج لورچ موجب میشود تا مدار گرمایشی دستگاه برای مدتی خاموش شود ولی آب مصرفی همانند شرایط عادی در دسترس خواهد بود. زمانی که موفق به عیبیابی پکیج لورچ شدید، بهتر است مدتی به دستگاه زمان دهید تا دمای آن بهطور خودکار تا ۶۰ درجه کاهش یابد و در صورتی که باز هم چنین مشکلی به وجود آمد حتماً از یک کارشناس کمک بگیرید.
بیشتر بدانید نحوه تعویض پره رادیاتور شوفاژ

کد خطای E7:
زمانی که پکیج قفل میکند و خطای E7 را نشان میدهد، یعنی در عملکرد جابجایی فشار هوای دستگاه مشکلی به وجود آمده است که باید توسط یک تکنسین ماهر بررسی شود.
کد خطای E8:
در هنگام بروز این خطا، پکیج قفل میکند و نشاندهنده این است که فشار آب دستگاه به شدت کاهش یافته است. برای برطرف کردن این خطا باید لولهکشی دستگاه بررسی شود و میزان آب ورودی و نشتی آب دستگاه مورد بررسی قرار بگیرد.
کد خطای E9:
این خطا نشان میدهد که دمای دستگاه به بیشتر از ۱۰۰ درجه رسیده است و کلید حرارتی حد دچار اختلال شده است. برای رفع این خطا ابتدا دکمه C را نگه دارید تا این که دستگاه باز شود و اجازه دهید تا دمای دستگاه به طور خودکار به ۶۰ درجه برسد و دوباره شروع به کار کند. اگر باز هم مشکل برطرف نشد حتماً از یک متخصص کمک بگیرید.
کد خطای E10:
زمانی که فشار سیستم بیش از حد زیاد شود، این خطا در پکیج شما نشان داده میشود و دستگاه قفل میکند. برای عیبیابی آبگرمکن دیواری لورچ در هنگام بروز این خطا باید کمی پیچ مربوط به هواگیری دستگاه را باز کنید و اجازه دهید کمی آب تخلیه شود و در صورتی که مشکل برطرف نشد، از یک کارشناس کمک بگیرید.
کد خطای E12:
بروز این خطا نشان میدهد که سیستم کنترل از راه دور دستگاه به طور صحیح کار نمیکند. برای رفع این مشکل باید اقدام به ریست پکیج لورچ نمایید و در صورت حل نشدن مشکل کار را به متخصصان این حوزه بسپارید.
کد خطای E13:
این خطا نشان میدهد که نرمافزار برد دستگاه دچار مشکل شده است. بهتر است ابتدا با فشردن دکمه C آن را از حالت قفل خارج نمایید و اگر مشکل همچنان ادامه داشت از یک تکنسین مجرب کمک بگیرید.
کد خطای E15:
زمانی که سوییچ هوا به طور موقت دچار مشکل شود یا دودکش بسته شوند، این خطا در دستگاه نشان داده میشود.
کد خطای E16:
بروز این خطا در برخی مدلها همانند مدل آرتا نشاندهنده خطا در تنظیم برنامه و در مدل آریان بروز مشکلی در برد دستگاه است.
کد خطای E25:
زمانی که این خطا نشان داده میشود باید بدانید که دمای آب سیستم به شدت کاهش یافته است و زمانی که به دمای ۳ درجه برسد دستگاه بهطور خودکار فعال خواهد شد.
کد خطای E26:
این خطا نشان دهنده مشکلی در شیر برقی گاز است و برای رفع آن ابتدا با فشار دادن دکمه C دستگاه را از حالت قفل خارج نمایید و در صورت برطرف نشدن مشکل از یک کارشناس کمک بگیرید.
کد خطای E28:
زمانی که سنسور دمای آب یا گرمایش سیستم دچار اختلال شود این خطا بروز میکند.

کد خطای E31:
زمانی که تنظیم ترموستات اتاقی دچار اختلال شود خطای E31 در نمایشگر ظاهر میشود.
کد خطای E40:
این خطا نشاندهنده بروز مشکلی در ترموستات گرمایشی دستگاه است.
کد خطای E77:
زمانی که ترموستات پکیج برای گرم کردن آب دچار مشکل شود شعله پکیج کاهش پیدا میکند و خطای E77 در نمایشگر ظاهر میشود.
کد خطای E99:
این خطا نشاندهنده بروز مشکلی در تنظیم برنامههای دستگاه است.
علت روشن نشدن آبگرمکن دیواری لورچ
اگر پکیچ شما به هر دلیلی روشن نمیشود، ابتدا باید علت این مشکل را بررسی کنید. ممکن است به دلیل قطعی گاز ساختمان یا بسته بودن شیر اتفاق بیفتد و یا آب در لوله گرفته باشد ولی معمولاً مهمترین علت روشن نشدن آبگرمکن دیواری لورچ معمولاً به خاطر اختلال در موارد زیر اتفاق میافتد:

-
جرقه نزدن دستگاه برای روشن شدن شعله
این خطا ممکن است به سبب بروز خطا در الکترود دستگاه ایجاد شود و یا به خاطر شل شدن سیم و اتصالات آن ایجاد شده باشد. ممکن است نوک الکترود نیاز به تمیز کردن داشته باشد و یا قطعات فنی دستگاه دچار اختلال شده باشد که در این شرایط باید اقدام به تعویض قطعات نمایید.
-
روشن نشدن شمعک
زمانی که گاز خارج شود و جرقه زن درست کار کند اما شمعک روشن نشود و یا سریع خاموش شود، ممکن است مجرای شمعک گرفته باشد و یا ممکن است که نیاز به رسوبزدایی داشته باشد. اگر متوجه شدید که شمعک روشن میشود و بعد از برداشتن دست خاموش میشود بهتر است این موضوع توسط یک کارشناس بررسی شود.
بروز این مشکل معمولاً به دلیل ایراد در ترموکوپل، سنسور جوش و یا سنسور دود اتفاق میافتد.
-
عدم روشن شدن مشعل
زمانی که شمعک روشن شود ولی با باز کردن آب گرم، مشعل دستگاه روشن نشود، احتمالاً دستگاه یا نیاز به رسوبزدایی دارد و یا اینکه ممکن است واشر پلاستیکی دیافراگم فرسوده شده و نیاز به تعویض آن باشد. برای تعویض این واشر ابتدا شیر آب و شیر گاز را ببندید. همه اتصالات و شیلنگها را از پکیج جدا کنید. اگر مبتدی هستید بهتر است که آبگرمکن را از دیوار جدا نمایید و سپس با استفاده از پیچگوشتی ۴ سو پیچها را باز نمایید. واشر قدیمی کاربراتور را برداشته و واشر جدید را جاسازی نمایید. در آخر همه اتصالات را همانند اول نصب نمایید.
کلام آخر
داشتن دانش کافی در مورد خطاهای پکیج به شما کمک میکند تا در مواقع اضطراری و زمانی که واقعاً مشکل خاصی وجود ندارد، بتوانید به سادگی اقدام به تعمیر و روشن کردن پکیج خود نمایید؛ اما به یاد داشته باشید که اگر تجربهای در این زمینه ندارید، بهتر است این کار را به متخصصان باتجربه استادکار واگذار کنید و در مدت زمانی کوتاه پکیج خود را راهاندازی و تعمیر نمایید.

تعمیر و سرویس پکیج
- ✔تعمیر پکیج دیواری و زمینی
- ✔نصب و راه اندازی پکیج
- ✔سرویس کامل پکیج
- ✔لوله کشی و تعویض قطعات پکیج
ارسال پاسخ