برچسب انرژی ماشین لباسشویی چیست و چه اطلاعاتی دارد ؟
در این مقاله به بررسی برچسب انرژی ماشین لباسشویی می پردازیم . مادرانی که کودکی در منزل دارند و همواره در حال روشن کردن ماشین لباسشویی خصوصا در ساعات اوج مصرف هستند، ممکن است آخر ماه قبض برق سنگینی روی دست خانواده بگذارند. بنابراین لازم است که علاوه بر استفاده از این دستگاه الکتریکی در ساعات کم مصرف، به برچسب انرژی ماشین لباسشویی در هنگام خرید توجه داشته باشید. در ادامه با استادکار اپلیکیشن درخواست خدمات همراه باشید .
دانلود اپلیکیشن استادکار
- ✔نسخه IOS استادکار
- ✔نسخه اندروید استادکار
- ✔دریافت از اپ استور و سیب اپ
- ✔دریافت از گوگل پلی، کافه بازار و مایکت
برچسب انرژی چیست؟
اتیکت رنگارنگی که روی دستگاه های الکتریکی نصب می شود و شما را از میزان برقی که آن دستگاه آگاه می کند، برچسب انرژی نام دارد. روی این برچسب علائمی به صورت رنگی از حروف A تا G وجود دارد که از رنگ های سبز تیره تا قرمز درجه بندی شده و نشان دهنده میزان مصرف انرژی است. در واقع در بالای این نمودار و رنگ سبز مصرف انرژی کمتر و هر چه به سمت پایین و رنگ قرمز نزدیک می شویم، مصرف انرژی بیشتر است. اگر می خواهید بیشتر در مورد برچسب انرژی روی وسایل مختلف مانند برچسب انرژی a+++ بدانید، خواندن این مقاله به شما پیشنهاد می شود.
برچسب انرژی ماشین لباسشویی
مسئله میزان مصرف برق ماشین لباسشویی بسیار مهم است. به همین جهت استانداردهایی تهیه و تدیون شده که به مشتریان کمک می کند در این زمینه اطلاعات بیشتری از جزئیات مصرف برق آن دستگاه ماشین لباسشویی مورد نظر بدست بیاورند و با عملکرد آن از لحاظ میزان مصرف انرژی برق، بیشتر آشنا شوند.
از سال ۲۰۱۰ میلادی تا کنون در زمان آزمایش ماشین های لباسشویی جهت رتبه بندی مصرف انرژی، در دمای ۶۰ درجه سانتی گراد (معادل ۱۴۰ درجه فارنهایت) مورد آزمایش و بررسی قرار می گیرند. ضمنا میزان پارچه و اقلامی که در ماشین ریخته می شود، حداکثر ۶ کیلوگرم است و میزان انرژی مصرفی نیز بصورت kW·h (کیلووات بر ساعت) محاسبه می شود. این استانداردها زیر نظر اتحادیه اروپاست و استاندارد مصرف انرژی نیز در ماشین لباسشویی ها بین A+++ و D است، در واقع بهترین ماشین لباسشویی ها رتبه های A، A++ و A+++ دارند به این معنی که کمترین میزان مصرف انرژی برق را دارند.
برچسب ماشین لباسشویی چه اطلاعاتی به شما می دهد؟
به طور کلی برچسب انرژی در در ماشین لباسشویی علاوه بر نشان دادن میزان مصرف برق، نشانگر میزان قدرت پاک کنندگی، قدرت خشک کن، ظرفیت و میزان مصرف آب و … است. توانایی خشک کردن لباس و پارچه ها در هر دور به دسیبل، مقدار صدای دستگاه در هنگام شستشو، سرعت دور تند، حداکثر سرعت دستگاه در زمان شستن لباس ها و قدرت آبگیری نیز از دیگر مشخصه هایی است که روی برچسبهای انرژی در ماشین لباسشویی برندهای مختلف وجود دارد. پیشنهاد میکنیم مقاله علت نچرخیدن دیگ ماشین لباسشویی دوقلو را نیز مطالعه کنید .
روش های صرفه جویی انرژی در ماشین لباسشویی
اما علاوه بر توجه به برچسب مصرف انرژی خود شما در هنگام روشن کردن و مصرف این دستگاه نیز باید اموری را رعایت کنید که در زیر به آنها اشاره می شود:
- از ماشین لباسشویی های استاندارد و شناخته شده استفاده کنید. ماشین لباسشویی برندهای معتبر دارای رده انرژی پایین تر هستند و با این قیمت گران تری دارند اما از نظر هزینه مصرف برق برا شما کارایی بیشتری خواهند داشت.
- از به کار بردن ماشین لباسشویی در ساعت های اوج مصرف برق خودداری کنید. این ساعت ها در تابستان و زمستان اندکی متفاوت اند، اما تقریبا بازه ۱۲-۴ و ۸-۱۱ شب را شامل می شوند. پس سعی کنید که در ساعاتی غیر از این اقدام به شستن لباس هایتان با ماشین لباسشویی کنید.
- برخی ماشین لباسشویی ها هوشمند هستند و می توانن میزان مصرف آب را کنترل کنند. به این صورت که اگر لباس کمتری وارد آن کنید، آنهایی که مجهز به کنترل کننده برقی بوده و می توانند به طور خودکار بر اساس حجم لباس میزان مصرف آب را کنترل کنند. طبیعتا وقتی که شستشو زیاد طول نکشد، میزان مصرف برق نیز کمتر می شود. بسیاری از ماشین های لباسشویی ۱۱۰ تا ۱۵۰ لیتر آب در هر چرخه شست و شو مصرف می کنند. بنابراین نیاز است که هنگام خرید به این مسئله توجه کنید.
- ظرفیت ماشین لباسشویی را با توجه به میزان مصرف و تعداد افراد خانواده انتخاب کنید. فقط به دلیل چشم و هم چشمی و اینکه این روزها ماشین لباسشویی های ده کیلویی می خرند، این دستگاه را انتخاب نکنید! بلکه به میزان مصرف و دفعاتی که از آن استفاده می کنید و اینکه چه میزان لباس چرک برای چند نفر را می خواهید داخل آن بیاندازید توجه کنید.
- ماشین لباسشویی ای را انتخاب کنید که مجهز به سیستم آب گیری دورانی باشد. هر چه سرعت دوران بیشتر، فرایند آب گیری لباس ها بهتر انجام می شود و در نتیجه کاهش مصرف انرژی برای خشک کردن لباس ها را به همراه دارد که این می تواند در میزان مصرف آب صرفه جویی کند. آبگیری مکانیکی با دوران ، بسیار با صرفه تر از آب گیری حرارتی (حرارت دادن لباس ها در خشککن) است. همچنین سرعت دوران ماشینهای جلودری(محور افقی) بیشتر از انواع بالادری (محور عمودی) است. البتته می توانید به طور کلی به جای استفاده از خشک کن، پس از آب گیری، لباس ها را در هوای آزاد خشک کنید. اما در صورتی که در آپارتمان بوده و فضای انجام این کار را ندارید سعی کنید که از خشک کن های دورانی استفاده کنید.
- ماشین لباسشویی خود را در دفعات منظم تمیز کنید. تمیز کردن ماشین لباسشویی و کپک دور لاستیک ماشین لباسشویی می تواند مصرف انرژی را کاهش داده و عمر دستگاه را زیاد کند. پس قسمت جاپوردی، فیلتر و داخل مخزن را هرزگاهی تمیز کنید تا جرم و … نگیرد.
- سعی کنید که زیاد از آب داغ برای شستشو استفاده نکنید، درجه ترموستات اکثر آبگرمن ماشین ها لباسشویی روی ۵۰ درجه تنظیم شده که کافی به نظر می رسد، بنابراین بیشتر از این دما استفاده نکنید و اگر لباسهایی را فقط برای شستشو در آن قرار می دهید حداالامکان دما را پایین آورده و با آب سرد آبکشی کنید تا علاوه بر اینکه به ماشین فشار نیاید، رنگ لباس های شما نیز از بین نرود.
جمع بندی
پس هنگام خرید حتما به برچسب انرژی ماشین لباسشویی خود دقت کنید و از شستشوی لباس در ساعات اوج مصرف خودداری کنید تا میزان مصرف برق شما کم شود و هزینه های زیادی رو دستتان باقی نگذارد.
نصب و تعمیر لباسشویی
- ✔تعمیر انواع لباسشویی ایرانی و خارجی
- ✔سرویس ماشین لباسشویی دوقلو، سطلی و در از جلو
- ✔راه اندازی و نصب انواع ماشین لباسشویی
- ✔تعمیر انواع برندهای لباسشویی بوش، سامسونگ، ال جی، پاکشوما، ایندزیت، آبسال، اسنوا و...