سقف کشسان یا کششی چیست؟

0

بشر احتمالا از روزی که وارد غار شد، همواره دنبال بهبود وضعیت ظاهری محل سکونت خود بود. یافته های باستان شناسی نشان می دهد بشر از اولین روزهای زندگی همواره به دنبال تزیین محیط زندگی خود بوده و در این راه نوآوری های زیادی هم به خرج داده است.

انسان اولیه احتمالا تعداد زیادی از نوآوری های خلاقانه خود را اولین بار در راستای تزیین و بهبود شرایط ظاهری محل سکونت خود به کار گرفته است. این علاقه وافر به تزیین و صد البته بهبود دائمی ظاهر محل زندگی، در طول ده ها هزار سال همواره همراه انسان بوده است. با استادکار اپلیکیشن درخواست خدمات همراه باشید .

دانلود اپلیکیشن استادکار

  • نسخه IOS استادکار
  • نسخه اندروید استادکار
  • دریافت از اپ استور و سیب اپ
  • دریافت از گوگل پلی، کافه بازار و مایکت
دریافت این خدمت از استادکار

این وضعیت از زمانی که انسان وارد دنیای شهرنشینی شد، کاملا تغییر کرد. یکجا نشینی انسان را محدوده ای به ظاهر کوچک محدود کرد اما ذهن خلاق هنرمندان و معماران، این محدودیت ها را کاملا از بین برده است.

امروزه هم باوجود اینکه محدودیت های بسیار زیادی از نظر فضای و امکانات موجود برای بهبود ظاهر محل زندگی پیش روی انسان قرار دارد، خلاقیت ها و نوآوری های بسیار زیادی هم برای عبور از این محدودیت ها خلق شده اند.

سقف کشسان یا کششی چیست
روش های نوآورانه زیادی امروزه در طراحی سقف ها مورد استفاده قرار می گیرد

اهمیت سقف در معماری و آشنایی با سقف کشسان

در این بین یکی از مهمترین بخش های حل محل سکونتی، سقف است. سقف از دیرباز جایگاه ویژه ای داشته و بخش زیادی از آرامش محیط را تامین کرده است. امروزه با گسترش استفاده از تکنولوژی و به طبع آن افزایش روز افزون آلودگی های مختلف و همچنین اهمیت روزافزون بحث صرفه جویی در مصرف انرژی، سقف ها و دیوارها نقش های حیاتی در هر خانه دارند. سقف و دیوار امروزه علاوه بر وظیفه ذاتی خود یعنی سرپا نگه داشتن چارچوب یک خانه، وظیفه حراست از آن خانه در مقابل آلودگی ها و همچنین هدر رفت انرژی را هم برعهده دارند.

تا چند سال پیش سقف های کاذب که نوآوری بسیار مناسبی برای کاهش مصرف انرژی و همینطور عایق بسیار خوبی برای آلودگی های صوتی و فیزیکی بود، در صدر فهرست محبوبترین تجهیزات داخلی ساختمانی قرار داشت. شاید برای شما هم جالب باشد بدانید انواع سقف کاذب چیست؟ در سالهای اخیر اما نام دیگری وارد ادبیات سازندگان و مصرف کنندگان شده است: سقف های کشسان یا کششی.

این سقف ها به عنون یک راهکار بسیار عالی، توجیه پذیر و اقتصادی برای پوشش های داخلی ساختمان مطرح هستند. البته این سقف ها در واقع فقط سقف نیستند و می توان از آنها در تقریبا همه دیوارهای خانه استفاده کرد.

اهمیت سقف در معماری و آشنایی با سقف کشسان
سقف های کشسان به عنون یک راهکار بسیار عالی، توجیه پذیر و اقتصادی برای پوشش های داخلی ساختمان مطرح هستند.

سقف کشسان چیست؟

نوعی از پارچه pvc با خاصیت انعطاف پذیری بالا، کشش، پایداری و مقاومت کافی ماده اصلی و تشکیل دهنده سقف کشسان است. این نوع پی وی سی بوسیله گیره های نگهدارنده ای که در اطراف سازه بر روی ریلهایی قرار می گیرد پارچه پی وی سی را روی سقف ثابت نگه داشته و از تغییر فرم آن جلوگیری می کند.

در هنگام نصب پوشش برای فرم دهی و صاف کردن حین نصب معمولا بوسیله دستگاههای گرمازایی که از فاصله یکی دو متری حرارت را به پارچه مخصوص منتقل کرده و آن از دو سمت کشش می دهند. به همین دلیل است ک این نوع سقف به «سقف کشسان» یا «سقف کششی» معروف شده است.

سقف کشسان چیست
نوعی از پارچه pvc با خاصیت انعطاف پذیری بالا، کشش، پایداری و مقاومت کافی ماده اصلی و تشکیل دهنده سقف کشسان است

مشخصات پوشش های سقف کاذب کشسان

این نوع از پوشش دارای ضخامتی از حداکثر ۰٫۸ تا ۱ میلی متر است که در هر متر مربع حدود نیم کیلو گرم وزن دارد اما می تواند تا ۲۰۰ کیلوگرم وزن را تحمل کند. پارچه به کار رفته در سقف کشسان کاملا ایمن، ضدحریق، در مدل ها و طرح های مختلف شفاف، نیمه شفاف، مات، براق وجود دارد. این پارچه قابلیت چاپ با کیفیت را داشته و می تواند تلفیقی به یاد ماندنی از طرح و رنگ و شکل را ایجاد کند. پیشنهاد می کنیم برای تکمیل اطلاعات خود مقاله سقف کاذب چیست را مطالعه کنید .

مواد تشکیل دهنده سقف های دکوراتیو کشسان ۹۰ درصد از نوع بسیار خاص پی وی سی و ۱۰ درصد پلاستیک استایلر است. سقف ‌های کشسان تنها نوع سقف کاذب هستند که قابلیت استفاده برای انواع فضاهای مسکونی، تجاری، صنعتی، نمایشگاهی و تجاری را به صورت همزمان دارد. این نوع سقف کاذب کششی سفارشی سازی بسیار بالای داشته و جرأت می توان گفت که آینده صنعت سقف کاذب و هم چنین چیدمان های ثابت در گروه این مدل از پوشش فناورانه است.

نحوه نصب و ایجاد سقفهای کشسان

سقف های کشان در هر ابعاد و مساحت می توند نصب شود. این مزیت برجسته در سقف کشسان از این جهت حائز اهمیت است که این نوع سقف تنها از طریق محیط نصب می شود بنابراین به سادگی و خوبی می تواند هر نوع تاسیسات را در پشت خود پنهان کند بدون این که نیاز باشد نگهدارنده خاصی در سقف برای آن تعبیه گردد.

در اطراف محیط سازه که یا دیوار است یا لبه های کناف و گچبری، ریلهایی نصب می شود، روی این ریلها به فواصل مشخصی گیره های نگهدارنده قرار می گیرد و پارچه را از طرفین می کشد. تقریبا تمام انواع پوشش های کششی که بر روی دیوار یا سقف نصب می شود از همین روش استفاده می کند اما در طرح های آزاد و همپنین سه بعدی نیاز به اسکلت یا نگهدارنده هایی متفاوت هست.

مشخصات پوشش های سقف کاذب کشسان و نحوه نصب و ایجاد سقفهای کشسان
در اطراف محیط سازه که یا دیوار است یا لبه های کناف و گچبری، ریلهایی نصب می شود، روی این ریلها به فواصل مشخصی گیره های نگهدارنده قرار می گیرد و پارچه را از طرفین می کشد.

جمع بندی در خصوص مزایای سقف کشسان

اگر در حال ساخت خانه جدید هستید، کارشناسان توصیه می کنند از این فن آوری جدید استفاده کنید. این فن آوری در عین صرفه اقتصادی، سرعت انجام کارهای داخلی ساختمان را هم به شکل چشمگیری افزایش می دهد و به شما کمک می کند پروژه خود را در مدت زمان بسیار کمتر نسب به موارد مشابه و با هزینه کمتر به پایان ببرید. این سقف ها همچنین زیبایی خاصی هم دارند و واحد مسکونی که شما ساخته اید را به یک واحد مدرن و کاملا امروزی تبدیل می کند.

اگر تصمیم دارید یک تغییر اساسی در منزل خود ایجاد کنید و در عین مسائل اقتصادی را هم مدنظر داشته باشید، استفاده از این سقف ها را به شما توصیه می کنیم. البته قبل از این اقدام با یک کارشناس مشورت کنید و شرایط را بسنجید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.