در این مطلب میخوانید:
با توجه به پیشرفت همهروزه صنعت طراحی ساختمان و همچنین کمبود زمان و بودجه، افراد به دنبال موادی با هزینه معقول برای نوسازی و ساختوساز املاکشان هستند. علاوه بر هزینه، کیفیت و دوام هم از اهمیت بالایی برخوردار است. میکروسمنت تحول زیادی در صنعت ساختوساز به وجود آورده و همچنین میتوان گفت به عنوان یکی از زیباترین پوششها شناخته شده است. علاوه بر زیبایی این متریال، ضخامت کم، یکدست و بدون درز بودن آن از جمله نکات مثبت این نوع پوشش هستند.
در این مطلب از استادکار به معرفی میکروسمنت، ویژگیها و نحوه اجرای آن میپردازیم. در ادامه با ما همراه باشید.
میکروسمنت چیست؟
میکروسمنت پوششی تزیینی و مرکب است که بر پایه سیمان، رزینهای پایه آب، مواد افزودنی و رنگدانههای معدنی ساخته شده و برای دو سطح داخلی و خارجی قابل اجراست. دارای بافت ضخیم، متوسط و نازک بوده و همچنین تنوع زیادی در طرح و رنگ دارد، بنابراین استفاده از آن نمایی متفاوت به ساختمان شما خواهد داد. بر همین اساس میتوانید سبک دلخواه خودتان کلاسیک، مدرن یا روستایی را انتخاب کنید. پوشش میکروسمنت میتواند به انواع زیرسازها مانند سیمان، بتن، کاشی، گچ و… بچسبد. بنابراین برای استفاده از آن محدودیتی وجود ندارد.
کاربرد پوشش میکروسمنت برای کجاست؟
همانطور که پیشتر به آن اشاره کردیم، با توجه به قابلیتهای پوشش میکروسمنت میتوان از آن استفادههای زیادی کرد. این متریال در نمای داخلی و خارجی ساختمان، پوشش استخرها و حوضچهها و… به کار برده میشود.
آیا پوشش میکروسمنت قابل شستوشو است؟
ممکن است این سوال ذهن شما را درگیر کند که آیا این پوشش قابل شستوشو است یا خیر؟ در جواب این سوال باید بگوییم بله، چون به راحتی و با مقداری آب و صابون تمیز میشود.
تفاوت میکروسمنت و بتن اکسپوز چیست؟
با وجود اینکه بتن اکسپوز و میکروسمنت هر دو نوعی پوشش هستند، اما تفاوتهایی هم با یکدیگر دارند. به نسبت، میکرو سمنت مزایا و قابلیتهای بیشتری دارد که در ادامه به بررسی این تفاوتها میپردازیم:
- نصب آن از بتن راحتتر و سریعتر انجام میشود.
- این متریال نسبت به بتن اکسپوز در زمان کمتر و همچنین با هزینه معقولتری نصب میشود.
- برای نصب بتن بر روی سطوح مختلف محدودیت وجود دارد، در حالیکه میکرو سمنت روی سطوح افقی و عمودی به راحتی قابل اجرا است.
همینطور بخوانید: ارتفاع بتنریزی در گرمایش از کف چقدر است؟
انواع پوشش میکروسمنت
مدلهای مختلفی از میکروسمنت در بازار موجود است تا مخاطب بتواند با توجه به نیاز خود هر یک از آنها را انتخاب کند. در ادامه به معرفی آنها و کاربردشان خواهیم پرداخت. با استادکار همراه باشید.
- Microbase: این نوع برای پوششدهی دیوارها بسیار مناسب است و بافت نامنظمی دارد. از این مدل دیوار میکروسمنت میتوان به عنوان زیرسازی مناسب، برای انواع دیگر آن هم استفاده کرد.
- Microstone: این نوع پوشش، ظاهری شبیه به سنگ و ضخامت بالایی نیز دارد. به دلیل مقاومت و ضخامت بالای این مدل، از آن برای پوششدهی خارجی، مانند نمای ساختمان استفاده میشود. نمای میکروسمنت کاملا متفاوت و منحصر بفرد است.
- Microdeck: این مدل دارای ظاهر و بافتی معمولی است که به دلیل مقاومت بالای آن بیشتر برای پوششدهی کف ساختمان استفاده میشود.
- Microfino: از مزایای این نوع پوشش ضد آب بودن آن است که میتواند پوششی مناسب برای دیوارها باشد.
- Aquacement: مقاومت بالا در برابر کلر و نمک از ویژگیهای بارز این مدل است بنابراین میتواند پوشش مناسبی برای استخرها باشد.
خدمات سیمان کاری استادکار
مزایای میکروسمنت
- سطح این پوشش بدون درز و کاملا یکدست است.
- قابل استفاده بر روی کف، دیوارهای قدیمی و جدید است.
- سخت شدن سریع و مقاومت در برابر سایش.
- دارای چند رنگ در دسترس برای کامل کردن زیبایی پروژه شماست.
- مقاومت بالایی در برابر ترک دارد.
- انعطافپذیر برای استفاده در گرمایش از کف است.
- کاربرد در کف، دیوارها و سقف های داخلی و خارجی.
- دارای تنوع زیاد در رنگ و بافت است.
- قابل اجرا روی هر نوع پوشش: سیمان، گچ، کاشی، سنگ مرمر، بتن و …
- مقاومت زیاد در برابر استفاده، ضربه، خراش و محصولات شیمیایی.
- دارای خاصیت ضد آب است.
- برای نصب آن نیاز به زمان زیادی نیست.
- ضخامت کمی دارد و بر بار ساختمان اضافه نمیکند.
- کارایی بالایی دارد و برای نصب نیاز به ابزار خاصی ندارد.
- مواد تشکیلدهنده آن کاملا طبیعی و سازگار با محیط زیست است.
- به راحتی با آب و صابون تمیز میشود و نیاز به شوینده خاصی ندارد.
- فضای عاری از باکتری و میکروب
پوشش میکرو سمنت چطور اجرا میشود؟
اجرای میکروسمنت ساده بوده و نیاز به ابزار پیچیدهای ندارد. به راحتی روی سطوح مختلف مانند: دیوار، کف، سقف و… اجرا میشود. در ادامه به نحوه اجرای آن خواهیم پرداخت با استادکار همراه باشید.
- در مرحله اول دو لایه microbase به همراه مشبندی فایبرگلاس انجام میشود. دقت کنید که سطح زیرساز باید کاملا تمیز و مقاوم بوده و همچنین رطوبت خیلی کمی داشته باشد.
- سپس در دو مرحله لایه پایانی اعمال میشود. در واقع همین لایه است که بافت و رنگ مورد نظر را به پروژه شما میدهد و همچنین حاوی افزودنیهایی برای بهبود خواص مکانیکی و شیمیایی است. رنگ میکروسمنت، مقاومت بالایی در برابر نور خورشید و اشعه ماوراء بنفش دارد.
- سرانجام برای محافظت از لایه نهایی در برابر رطوبت و سایر عوامل مخرب محیطی، یک لایه لاک شفاف رزینی بر روی سطح اجرا میشود.
اگر برای بازسازی خانه و ساختمانتان نیاز به کمک دارید، روی تیم حرفهای استادکار حساب کنید و از طریق لینک زیر به صورت رایگان ثبت سفارش کنید.
بازسازی خانه و ساختمان
دریافت این خدمت از استادکار
نکاتی درباره قیمت دیوار میکروسمنت
قیمت میکروسمنت به نکات زیادی بستگی دارد و عوامل بسیاری روی آن تاثیرگذار است.
- زیرکار سطحی که قرار است با میکروسمنت پوشانده شود، اهمیت زیادی دارد. اگر این سطح نیازمند تعمیر باشد، حتما باید قبل از شروع به کار مشکل رفع شود.
- متراژ سطح مورد نظر برای پوشش میکرو سمنت در تعیین قیمت نهایی موثر است. هر چقدر سطح بیشتر باشد؛ به متریال بیشتری نیاز است، در نتیجه هزینه کار بیشتر خواهد شد.
- جنس و برند میکروسمنتی که شما انتخاب میکنید در هزینه کارتان تاثیر دارد.
شاید برایتان جالب باشد بدانید: راهنمای کامل بازسازی و نوسازی خانه، از ۰ تا ۱۰۰
همچنین : راهنمای کامل رنگ آمیزی و نقاشی ساختمان به زبان ساده
سخن آخر
در این مطلب خواندیم که برای تغییر در دکوراسیون و تعمیرات نیاز به پوششی با کیفیت و در عینحال زیبا داریم. میکروسمنت یکی از بهترین انواع پوششهاست که قابلیتهای بسیاری دارد. نکته قابل توجه درباره پوشش میکروسمنت این است که با وجود مزیتهای بسیار، قیمت بالایی ندارد و میتواند جایگزین خوبی برای خیلی از پوششهای گرانقیمت باشد.
برای استفاده از خدمات استادکار میتوانید از طریق لینک زیر، اپلیکیشن استادکار را دانلود کنید.
دانلود اپلیکیشن استادکار
دریافت این خدمت از استادکار
ارسال پاسخ