5 تا از مشکلات رایج تلویزیون و راه حل آنها که باید بدانید
در این مقاله به بررسی چندی از مشکلات رایج تلویزیون می پردازیم.
در بسیاری از خانه ها تلویزیون به عنوان یکی از دستگاه های ضروری برای دنبال کردن رسانه ها در اوقات فراغت است. تلویزیون مانند یک هسته مرکزی اعضای خانواده را دور هم جمع می کند تا افراد به راحتی فیلم و یا برنامه مورد علاقه خود را دنبال کنند. با توجه به ویژگی ها و امکاناتی که بسیاری از تلویزیون های نسل جدید دارند، لذت و راحتی بیشتری برای افراد فراهم می شود .وقتی که تلویزیون دچار مشکل می شود و دیگر به خوبی نمی تواند کار کند، کمترین استفاده افراد نیز برای آن ها به امری آزار دهنده تبدیل می شود. همچنین پیدا کردن علت مشکل گاهی سخت ترین قسمت کار است.
سیستم هر تلویزیونی باهم متفاوت است. بیشتر تلویزیون های هوشمند با توجه به تکنولوژی بکار برده در آن ها ، خرابی کمتر و تعمییر راحت تری دارند.شما با شناخت برخی از مشکلات معمول و رایج هم می توانید از پس تعمییر آن ها بر بیایید، مگر اینکه با مشکلی فنی و تخصصی مواجه شوید که در این صورت باید به نمایندگی ویژه برند تلویزیون خود مراجعه کنید.
حال بدین منظور ما در اینجا به ۵ تا از مشکلات رایج تلویزیون که بیشتر افراد ممکن است با آن ها برخورد داشته اند، اشاره می کنیم و راه حل هرکدام گفته شده است تا دوباره بتوانید به راحتی برنامه های دلخواه خود را دنبال کنید.
مهمترین مشکلات رایج تلویزیون
۱) نمایش خط بر تصویر
یک نمایش تصویر خراب باعث کاهش کیفیت مشاهده کاربر و افزایش آسیب چشم مشاهده گر می شود. اینکه نمایشگر شما خط هایی را نشان می دهد، می تواند دلایل گوناگونی داشته باشد. اگر این خط ها مانند تار عنکبوت نمایش داده می شود، شاید به این معناست که شیشه ترک برداشته است. برخی ممکن است فقط برروی بعضی از کانال ها نشان داده شوند درحالیکه شاید برخی از آن ها دائمی نیز باشند.
راه حل
اگر مشکل مرتبط با شکستگی شیشه نمایشگر بود، باید شیشه نمایشگر خود را عوض کنید. معمولا این نوع مشکلات هنگام جا به جایی و اسباب کشی اتفاق میوفتد. مراقبت از وسایل الکترونیکی خصوصا وقتی در حال جابه جایی هستید، بسیار مهم است. اگر هم از شرکت به خصوصی برای حمل و تحویل استفاده می کنید مطمئن شوید که وسایل ضروری شما به خوبی انتقال داده می شوند.
اگر خط های عمودی و افقی در نمایشگر مشاهده کردید، در جریان باشید که بسیاری از سیستم های هوشمند تلویزیون دارای تست نمایشگر هستند که به شما کمک می کند تا تصویر را بازیابی و یا مشکل اصلی را تشخیص دهد و سپس آن را تعمییر می کند. اما اگر این خطوط فقط برروی برخی از کانال ها مشاهده شدند، بهتر است ابتدا از گیرنده ها و سیم ورودی آن مطمئن شوید تا ببینید که آیا مشکل برطرف می شود یا خیر.
بیشتر بدانید اهمیت کاهش درجه دمای سیستم گرمایشی
۲) تغییر رنگ بر تصویر
درست مثل نمایش خطوط که ذکر شد، این مشکل هم از مسائل رایج تلویزیون است. ممکن است ببینید که رنگ ها به مرور کمرنگ می شوند یا خیلی ساده به یه رنگ دیگری تبدیل می شوند. گاهی ممکن است فقط در قسمت خاصی از نمایشگر ببینید قبل از اینکه به جای دیگر جا به جا شود.
راه حل
از چک کردن محل جای گذاری تلویزیون شروع کنید. جالب است بدانید که معمولا تلیویزیون های قدیمی تحت تاثیر مرکز مغناطیسی تولید شده توسط اسپیکرها، قرار می گیرند. بیشتر این اسپیکرها هم در یک دو قدمی تلویزیون قرار دارند. برای رفع این مشکل اسپیکرها را از محل تلویزیون دور کنید و سپس می توانید با یک متخصص تماس بگیرید تا برای بازیابی تصویر به شما کمک کند.
۳) متصل نشدن به اینترنت
تلویزیون های جدید و هوشمند غالبا این ویژگی را دارا هستند که می توانند به وایرلس اینترنت اتاق شما متصل شوند.که شما را به بسیاری از رسانه های آنلاین و جهانی مثل Netflix, Amazon, Hulu متصل می کند. گرچه ممکن است گاهی این اتصال برقرار نشود. اگر شما به تازگی تلویزیون خود را نصب کرده اید یا مودم اینترنت خود را عوض کرده اید یا حتی با نوسانات و قطعی موقتی برق روبرو هستید ، ممکن است با این مشکل مواجه شوید.
راه حل
خرید تلویزیون مثل یک سرمایه گذاری است ، بنابراین عملکرد درست هرکدام از امکانات و ویژگی های این دستگاه به خصوص اینترنت بسیار مهم است. تشخیص علت این مشکل شاید یکم فریبنده باشد. اگر دستگاه تلویزیون شما حاوی سیستم تست عیب یابی است، اول از همه ببینید که این تست چه تشخیص درستی درباره این مشکل می دهد. شما می توانید با پیدا کردن ( troubleshooting test) از تنظیمات دستگاه آن را بررسی کنید. و یا حتی می توانید مودم اینترنت را یک بار ریستارت کنید.
۴) نداشتن دسترسی به کانال های دیجیتال
بیشتر تلویزیون های هوشمند قابلیت دریافت کانال های دیجیتال را دارند، اما ممکن است در این میان بعضی از دستگاه ها با مشکل مواجه شوند و به آنتن و یا جعبه مبدل نیاز داشته باشند. پخش دیجیتال اغلب باعث داشتن یک تصویر بهتر میشود، با این حال، اگر مجبور باشید تلویزیون خود را راهاندازی کنید یا یک تلویزیون قدیمی را به بگیرید که کانالهای دیجیتالی را دریافت نمیکنند، ممکن است نیاز به حل مشکل داشته باشید.
راه حل
این را در نظر داشته باشید که تلویزیون هایی که از سال ۲۰۰۹ به بعد تولید شده اند قابلیت دریافت کانال های دیجیتال را بدون نیاز به جعبه مبدل، دارند. اولین مرحله این است که از سال تولید دستگاه تلویزیون خود اطمینان پیدا کنید. اگر به قبل از سال ۲۰۰۹ برمی گردد شاید به جعبه مبدل نیاز پیدا کنید.
اگر تلویزیون شما قابلیت دریافت کانال های دیجیتال را دارد، با اسکن کردن ببینید که چه شبکه هایی را می تواند دریافت کند. از گیرنده های خود مطمئن شوید که کابل آنتن دستگاه در جای درست خود قرار گرفته باشد. همچنین باید بررسی کنید با استفاده از آنتن دستگاه شما قادر به دریافت کدام شبکه ها می باشد با توجه به منطقه ای که هستید. بعضی مناطق کانال های کمتری نسبت به مناطق دیگر دریافت می کند.
با این حال باز اگر فکر می کنید که با توجه به این نکات دستگاه شما باید کانال های بیشتری دریافت کند، می توانید با نمایندگی خود تماس بگیرید.
۵) نمایشگری با صدا اما بدون تصویر
عملکرد اصلی تلویزیون نشان دادن تصویر است. اینکه صدا باشد اما شما نتوانید تصویری را بر نمایشگر خود تماشا کنید می تواند بسیار آزار دهنده باشد. این مشکل می تواند هم بر سر تلویزیون های قدیمی و جدید اتفاق بیوفتد و در این صورت دستگاه شما باید سریع تعمییر شود.
راه حل
راه حلی که خیلی آسان به نظر می رسد و بیشتر افراد ممکن است بدانند این است که برای مدت مشخصی کابل برق تلویزیون خود را بکشید .این ممکن است دستگاه شما را ریستارت کند و وقتی دستگاه را روشن می کنید به حالت قبلی درست خود برمی گردد. همچنین از تمامی گیرنده های خود اطمینان پیدا کنید که آیا کابل و سیم های دستگاه در حالت درست قرار گرفته باشند.
اگر هیچ کدام از راه حل های ذکر شده به نتیجه نرسید، با متخصص این حوزه تماس بگیرید. اگر مشکل شما با تصویر و نمایشگر باشد، متخصص می تواند به شما کمک کند که دقیقا چه کاری نیاز است انجام دهید تا تصویر و نمایشگر دستگاه شما به حالت درست خود بازگردد.
نتیجه
تلویزیون خراب همیشه مسئله ساز و آزار دهنده است. گرچه این همیشه به این معنا نیست که شما به تلویزیون جدید نیاز دارید. یک راه حل آسان می تواند به شما برای حل کردن مشکلات قابل تعمییر دستگاه کمک کند.
دانلود اپلیکیشن استادکار
- ✔نسخه IOS استادکار
- ✔نسخه اندروید استادکار
- ✔دریافت از اپ استور و سیب اپ
- ✔دریافت از گوگل پلی، کافه بازار و مایکت
اصلا کامل نبود